luni, 19 mai 2008

prima zi de blog

m-am decis sa-mi fac blog, ca tot e in trend sa ai blog, eu de ce sa fiu mi prejos:) sa ma simt si eu un pic vedeta in lumea asta virtuala.
sa incep cu inceputul povesti. iubesc parfumurile. sunt pasionat,sedus,innebunit dupa ele. de mic mi-au placut. tin minte ca eram fascinat de parfumurile mamei nina ricci,rochas,celebrul n*5 chanel in care-mi bagam nasucul si furam cativa stropi. totdeauna oamenii mi-au pus ca sunt un tip care miroase bine. anii au trecut, am citit cateva carti si multe alte materiale despre parfumuri, cativa ani am lucrat in magazinine care comercializeaza parfumuri de lux, ce sa mai am devenit un mic specialist. sunt si inzestrat de la natura cu un nas sensibil si fin. stiu povestea, conceptul din spatele multor parfumuri si o parte dintre ingredientele pe care le contin. formulele sunt secrete doar, tinute la seif.
colectionez sticlutele, care stau mandre pe rafturile mele ikea in mica mea camera de mansarda. sunt mica mea comoara. nu port niciodata cu ostentatie un parfum, sa las dara, doar 2-3 fasuri asa pt mine. nu pot spune ce parfum imi place cel mai mult, imi plac multe, totul depinde de dispozitia de moment, insa imi plac parfumurile puternice, cu personalitate, oriental-lemnoase, dulci-condimentate. opium, obsession,blue jeans,le male, lolita limpika,terre d'hermes,shalimar,a*men,attitude,habit rouge,amarige,envy sunt doar cateva care-mi vin acum in minte si care ma innebunesc.
de cateva ori pe saptamana intru la sephora,ina,douglas si miros cateva parfumuri ca sa mi se pastreze vii in minte superbele lor adieri. deseori ma gandesc la un parfum si ii si simt mirosul, e intiparit in creier.
ma opresc aici. povestea va continua.

Niciun comentariu: