miercuri, 23 martie 2011

passion by elizabeth taylor

elizabeth taylor a murit azi dimineata la varsta de 79 de ani, inconjurata de cei patru copii ai ei. dupa luni de suferinta, inima sa a incetat sa mai bata. considerata actrita cu cei mai frumosi ochi din lume, a jucat in peste 50 de filme, onorata cu doua premii oscar, recompensata cu premii pentru activitatea sa umanitara, a fost prieten loial si aparator al comunitatii gay si a fost prima actrita din lume platita cu un milion de dolari pentru un rol, cel din filmul cleopatra. unul dintre fiii ei a declarat: mama mea a fost o femeie extraordinara care a trait viata din plin, cu mare pasiune, umor si dragoste. vom fi mereu inspirati de contributia ei in aceasta lume. elizabeth taylor a fost fara indoiala una din cele mai mari actrite din lume si una din cele mai frumoase femei. i-a placut meseria de actrita, a facut-o cu mare pasiune. a fost o adevarata diva ce a devenit o legenda.
in america exista cateva parfumuri pentru femei marca elizabeth taylor, ce se bucura de un real succes, primul fiind lansat in 1988: passion, white diamonds, diamonds and emeralds, diamonds and rubies, diamonds and sapphires, black pearls, forever elizabeth sau violet eyes.
ma uit la cateva documentare: the shape of the world, 6 parti, filmat in 1991, o calatorie prin istoria celor mai vechi civilizatii; water life, 26 episoade despre viata salbatica din diferite ape; a passage through india, 3 episoade prin impresionanta indie.

Niciun comentariu: