luni, 8 martie 2010

una musica brutal

ascult un concert gotan project, imi plac foarte mult, combinatia de tango argentinian si ritmuri electro-dance e geniala. la jumatatea lui aprilie vor lansa noul album tango 3.0, iar pe 25 iunie vor sustine un concert la sala palatului. abia astept sa-i revad. inca cateva concerte cu trupe tari se anunta pentru vara asta: faithless, the cranberries sau aerosmith.
sambata noaptea am fost cu un prieten la petrecerea data de rona hartner de ziua ei intr-un club intim, unde am dansat pe rupte cateva ore si am mancat doua feli dintr-un tort foarte bun. rona e super de gasca, normala, plina de energie, nonconformista. se vede ca traieste la paris unde se poate exprima asa cum simte. mi-a placut mult de ea.
intr-o revista am citit ca declaration de la cartier si terre d'hermes sunt create de acelasi creator de parfumuri: jean-claude ellena. doua parfumuri de succes care imi plac mult datorita aromelor deosebite, dulci-lemnoase.
am vazut noi episoade din serialele mele: damages, caprica, how to make it in america, life unexpected, nip tuck, spartacus, the forgotten, trauma, white collar; un show de televiziune: the marriage rif, unde 3 invitati celebri discuta despre problemele cu care se confrunta anumite cupluri hetero si un nou documentar who do you think you are, in care o vedeta porneste in cautarea rudelor, a arborelui genealogic, afland lucruri interesante despre viata si moartea stramosilor sai. so, who do u think you are?

Niciun comentariu: