duminică, 1 iunie 2008

3 some

sunt un mare fan sex in 3. imi place mult mai mult sexul in 3, sunt alte senzatii mai intense, satisfactia e dubla, marjezi altfel cu versatilitatea situatiei. ce poate fi mai placut decat sa fi rezolvat la ambele capete in acelasi timp? micul secret al reusitei unei partide 3 some este ca cei 3 sa se placa in masuri cat mai egale, sa fie versatili, sa se armonizeze momentului. o partida 3 some reusita iti aduce satisfactii si senzatii de extaz. imi place sa fiu prins la mijloc, senzatia de penetrare dubla ma pune in transa. fac sex in 3 foarte rar si nu de fiecare data rezultatul este cel dorit. chiar mi-e dor de o buna partida in 3.
apreciez cuplurile care uneori invita pe a 3-a persoana sa li se alature. inseamna ca sunt maturi, sinceri unul cu altul, relatia lor este puternica, sudata, isi respecta dorintele, nu sunt frustrati sau ipocriti, stiu ce e bine pt relatia lor.
cativa regizori cu viziune si indrazneti au avut curajul sa arate in filmele lor o partida 3 some. imi vin acum in minte filmele 'the dreamers', superbul 'shortbus', 'y tu mama tambien', intortocheatul thriller 'wild things', 'ken park', adolescentinul 'threesome' sau cultul 'cabaret'.
un 3 some este sex pur, esti vanator si prada in acelasi timp, nu te implici sentimental, savurezi la maxim momentul, iti satisfaci fanteziile si dorintele carnale, nimic nu se compara cu o astfel de experienta. go for it!

Un comentariu:

tromeu spunea...

honey, in 'the dreamers' nu e nicio scena de threesome, crede-ma. pe langa asta, 3some-ul ala e doar metaforic si nicidecum sexual. ai preceput tu altfel pelicula..



watch it again, o sa imi dai dreptate
cheers!
;)