duminică, 19 decembrie 2010

let it snow - winter's arrived

saptamana asta a nins pentru prima oara in aceasta iarna. albul imaculat al zapezii s-a transformat dupa doar cateva ore intr-un negru mizerabil. iarna e frumoasa la munte, nu in marile orase.
am tras albumul de debut john grant, vocea trupei de rock alternativ the czars, in noul proiect solo este acompaniat de midlake, iar soundul este unul sci-fi soft rock. am gasit noile maxi single pet shop boys si duffy. au inceput deja sa apara primele albume pentru 2011: destroyer si the decemberists.
seria 5 a serialului dexter s-a terminat cu o noua victorie pe muchie de cutit a lui dexter, insa si cu o dezamagire in amor. la anul vor urma noi aventuri si noi crime in sezonul 6. m-am uitat la cateva documentare: the art of germany; pompeii - life and death in a roman town; butterflies - a very british obsession; 2012 the final prophecy si ancient worlds.
inca de la inceputul anului 2011 vor fi lansate noi parfumuri: joop! splash men, fresh cu note marine si cedru sau gucci guilty pour homme, avand note de lavanda, lamaie, floare de portocal, cedru si patchouli. some like it fresh.

Niciun comentariu: