duminică, 10 august 2008

in darkroom

una dintre calitatile mele este ca recunosc ceea ce sunt, ce fac, sunt sincer, deschis fata de sex, fata de prieteni si nu sunt ipocrit. sunt mult prea obisnuit pt a face parada cu viata mea, deja am trecut de nebunia anilor cand aveam 20 si ceva si eram mai excentric. imi place sa fiu un om normal sau cel putin in aparenta. e discutabil asta. unii oameni imi spun ca ceea ce fac nu e normal, fiecare are dreptul la propria opinie. traim intr-o societate care inca nu accepta diferentele, romanul inca gandeste limitat, e plin de prejudecati si frustrari, la modul daca nu esti ca mine atunci esti importriva mea, ceea ce e stupid. nu putem fi cu totii la fel. fiecare om e unic, multe lucruri sunt relative, nimeni nu detine adevarul sau dreptatea absoluta. nu vreau sa schimb pe nimeni, nici macar pe mine. nu sunt un martir, incerc sa ma adaptez la sistemul impus de majoritari chiar daca sunt minoritar. pana la urma ceea ce fac in viata mea privata e doar problema mea, cat timp sunt decent, discret si nu ma expun indecent public.
la stuttgart am fost intr-un club care avea darkroom. era sambata noaptea si vroiam sex salbatic. mai fusesem si anul trecut asa ca eram familiarizat cu locul. aici vin barbati gay sau bi pt a face sex. de fapt nu are importanta orientarea sexuala a nimanui, nu te intreaba nimeni ce esti, vii aici pentru un scop anume, sa faci sex cu barbati despre care nu vrei sa stii nimic, nici macar cum arata la fata. tot ce conteaza este ce faci, marimea si cat rezisti. am stat 4 ore in darkroom, am iesit de cateva ori doar cat sa merg la toaleta sa ma spal. am facut sex cu multi barbati, cred ca in jur de 15, in doi, trei sau in grup. m-am simtit foarte bine. de asta m-am dus acolo, sa fiu futut in toate modurile posibile, nu sa fiu un sfant. e foarte interesanta aceasta experienta pentru ca acolo fiind aproape bezna trebuie sa te bazezi pe alte simturi mai putin pe vaz. e cu totul alta perceptie. a fost un pic incomod la inceput insa m-am obisnuit repede. este foarte incitant sa auzi toate acele gemete, gafaieli, sa simti ca langa tine se face sex animalic, sa te atingi de toti, sa pipai multe corpuri si penisuri, sa stii ca in acel moment esti prada si vanator sau ca esti dorit de mai multi in acelasi timp. nu este cel mai favorit mod de a face sex pentru mine, prefer sa o fac intr-un pat si mai ales sa-l vad pe cel cu care sunt, intensitatea placerii e mult mai puternica, insa uneori imi place sa experimentez toate aceste trairi unice din darkroom.
prietenul meu merge frecvent in darkroom in amsterdam, prefera acest sex fara implicatii. e normal sa aiba viata lui. acolo are atatea posibilitati. la koln am fost impreuna in sauna si am facut sex in 3 sau cu mai multi, pentru ca ii place sa vada cum fac sex cu altii. avem o relatie deschisa, ne respectam dorintele, gandim asemanator in privinta sexului, suntem buni prieteni. we are all the same in the dark.

18 comentarii:

carpeta plutitoare spunea...

oare cand o sa fie posibil un darkroom in bucuresti? :-))

Pinocchi0 spunea...

cum stai cu hiv?

carpeta plutitoare spunea...

liebe pinocchio, se pare ca te frustreaza rau, nu??

Pinocchi0 spunea...

nu, deloc, de ce m-ar frustra hiv-ul altora?

carpeta plutitoare spunea...

dragul meu tu suferi de hiv psihic, asta chiar nu are leac! lasa-l tu pe proprietarul blogului sa-si poarte singur de grija. Oamenilor ca tine le-ar trebui restrictionat accesul la internet

Pinocchi0 spunea...

Cum spuneti dumneavoastra, doamna: Anarhia salveaza Romania.

(Numai ca ceva mai multa gramatica si ortografie m-ar convinge poate mai tare. Precum in romana asa si in germana.)

carpeta plutitoare spunea...

draga pinochio, in penibila ta infatuare ai impresia ca mi-ai retezat-o, nu?? te bucuri ca ai putut sa imi dai o replica, in sinea ta inteligenta...
ai fi putut oricum sa te numesti mai degraba bufon decat pinochio

Pinocchi0 spunea...

de loc, stimata doamna. astept cu interes argumente concrete si la obiect.

vroiati deci sa spuneti ca...?

carpeta plutitoare spunea...

nu sunt obligata sa dau nimanui explicati. faptul ca fac greseli de gramatica nu te priveste pe tine nicidecum. ca intri si faci comentarii rautacioase in spatiul altor oamenii mi se pare scandalos si gratuit.

Pinocchi0 spunea...

Stimata Carpeta Plutitoare,

iata ca a venit momentul in care incepem sa fim rezonabili. Explicatie pentru explicatie:

Parerea mea este ca o persoana -- sa zicem gay, dar nu obligatoriu -- care se deda constient si sistematic comportamentului descris in postul de fata isi dauneaza sie insusi, societatii si mai ales (daca de gay este vorba) comunitatii gay. Punct cu punct:

- Isi dauneaza sie insusi pentru ca povestile de genul asta se termina invariabil la spitalul de boli infectioase, eventual la terapie intensiva si reanimare: SIDA, sifilisul si hepatita B infloresc in spatiile gay, si mai ales in darkrooms, in care nu cred ca se practica vreodata ceva safe. Dar aici va dau dreptate, starea de sanatate a autorului nu are de ce sa ma afecteze personal.

- Dauneaza societatii pentru ca tratamentul bolilor numite mai sus costa astronomic, si daca aveti chiar si cea mai vaga idee despre cum functioneaza un sistem de asigurari, o sa va dati seama ca numai un om foarte bogat isi poate plati un tratament de SIDA din buzunarul propriu, restul sunt cazuri de ajutor social. Apoi mai exista si ceva care se numeste morala si respectiv decenta: Autorul sustine ca isi tine viata sexuala in cadru privat, dar publicarea ei pe internet numai cadru privat nu se poate numi. Un minim de decenta l-ar face sa avertizeze macar cititorul de "adult content"; ceva mai multa decenta l-ar putea face sa pastreze lucrurile astea pentru el. Nu stiu cum v-ar place ca fiica dumneavoastra sa citeasca la o virsta frageda asemenea povesti pe internet -- si nu va faceti iluzii, copiii dau peste ele suficient de des.

- In fine, dauneaza considerabil comunitatii gay. Bolile numite mai sus nu numai ca se iau, dar se si dau mai departe, de obicei inainte sa fie recunoscute si tratate. Apoi, materialul de genul celui de fata da apa la moara tuturor care au oricum ceva contra homosexualilor: extremistii de dreapta, politicienii de anumite culori, oamenii de rind mai mult sau mai putin informati si educati. Cind se discuta undeva drepturile homosexualilor, se aude mult prea des replica: Pai cum sa le dam noi voie sa se casatoreasca sau sa mai si infieze copii? Ia uite ce fac! --- Poate ca in Germania imaginea comunitatii LGBT este mai mult sau mai putin o problema; in Romania, aceasta imagine este o problema chiar foarte mare, si un post cum este cel de fata nu face decit sa ii accentueze aspectele si consecintele negative.

Lista ar putea continua, dar ma opresc aici. La asta m-am gindit cind am citit postul. Apoi am vazut intrebarea dvs. (retorica) despre darkroomuri la Bucuresti si asta mi-a facut impresia ca sunteti de acord cu cele scrise si ca sustineti chiar pozitia autorului. Drept care am simtit nevoia sa sugerez si un alt punct de vedere prin primul meu comentariu, care avea exact patru cuvinte. Asta e tot.

Restul a fost altercatia cu dumneavoastra. La obiect, m-a deranjat ca sustineti pozitia domnului George intr-un mod destul de radical, dar ignorind in mod vizibil (constient sau nu) consecintele ei. Inca mai tare m-a deranjat tonul cu care m-ati atacat: La un asemenea ton m-as astepta mai degraba intr-o periferie bucuresteana decit intr-una muncheneza.

Asta am vrut sa spun. Ca sa raspund si la ultimul dvs. mesaj: Spatiul in care ne aflam este public, iar comentariile mele se refera exclusiv la ceea ce se intimpla aici. Daca am divagat pe undeva si am fost mai ironic decit s-ar fi cuvenit, imi cer scuze, dar cred ca am facut-o amindoi in masura comparabila.

Sper ca acum am lamurit situatia. Daca mai aveti intrebari sau comentarii, va stau la dispozitie.

Anonim spunea...

blogul este un jurnal online. un paradox in termeni daca vreti, deoarece jurnal inseamna intim sau privat, iar online inseamna public.
pe de alta parte, fiecare are dreptul sa spuna ce vrea, unde vrea si cat vrea pe blogul lui, ca de-aia si l-a creat, pentru ca oricum pornografia, perversiunile de orice fel, crimele abominabile le poate vedea orice copil la stirile de la ora 5

Pinocchi0 spunea...

perfect atunci, traiasca libertatea de expresie a interetului! in spritul acestei libertati purtam discutia de fata.

cit despre ororile din emisiunile de stiri -- nici astea nu mi se par 100% acceptabile. in asta se pare ca exceleaza televiziunile romane, cele vestice au vagi retineri (mai ales daca sunt de stat). dar asta e alta poveste.

Anonim spunea...

..e o 'fantasma' care exista ca vreau sau nu si in mentalul meu [poate chiar si in cel colectiv, al multora din comunitate:D] ...insa nu tot ce gandesc pun in aplicare;)
...depinde de 'libidoul' si nu in ultimul rand de 'etapele' vietii fiecaruia..cred ca lucrurile se fac sau nu, dar nu se cade sa fie prea mult 'povestite' sau mai rau,descrise!:-)
suntem intre prieteni [chiar daca exista,vad, schimburi mai dure ce pot 'degenera' in atacuri personale..in final Educatia le pune la punct, nu-i asa;)]asa ca pot spune despre 'dark room' ca o percep ca pe o experienta foarte 'juicy','spicy'['suculenta/condimentata' pt simturi] dar nu trebuie deloc pierdute din vedere riscurile [evident,e optionala asumarea acestora]..stiu ca poate pare un replay 'politically corect' dar sunt riscuri si atunci cand iesi afara din casa..;)

Pinocchi0 spunea...

riscurile de care vorbeam mai sus sunt neglijabile la simplul iesit din casa, sa fim seriosi. dar daca ele devin constiente, e un inceput bun ;-)

si -- da -- suntem "intre noi". ma intreb daca doamna carpeta a inteles asta.

Pinocchi0 spunea...

era sa uit: multumesc pentru raspuns -- pentru calmarea spiritelor ca si pentru politetea gestului in sine.

carpeta plutitoare spunea...

1. "isi dauneaza imaginii publice" e optionala. eu cred ca el si-a "asumat-o" din moment ce a hotarat sa-si faca deschis jurnalul (blogul).
2. chestia cu asigurarea de sanatate, nu cred ca nu isi are rostul in discutia de fata, e de-a dreptul exagerat sa incepem sa divagam pe tema asta. In romania din cate imi amintesc pacientii platesc oricum retetele, spitalizarile si consultatiile din propriul buzunar, indiferent ca isi platesc tributul la casa de asigurare sau nu.
3. admir curajul lui george si il sustin. nu a fost niciodata ipocrit.
Personal nu am nimic cu tine, doar ca iti cam place sa epatezi cu imaginea ta de "lup moralist".
P.S.Nu trebuia sa te deranjezi cu un raspuns atat de amplu pe teme moralicesti!

Anonim spunea...

unic :) cei ce-l cunosc, il pot intelege
;0

Anonim spunea...

e un tip de nota 10!Doar cine il cunoaste, se poate 'da 'cu parerea.