luni, 10 noiembrie 2008

toamna este frumoasa

toamna este frumoasa. asa imi spune un amic si cata dreptate are. mai ales in zilele caldute cu soare, cand cerul este bleo, clar, fara nori amenintatori. anul acesta avem parte de o toamna lunga, frumoasa, fara ploi. daca nu ai posibilitatea sa evadezi undeva la tara sau prin alte zone ale tarii, te poti bucura de acest anotimp aici in oras, plimbandu-te pe strazile cu case vechi, in parcuri sau in piete, gustand din natura urbana.
imi place sa calc pe covorul moale de frunze ingalbenite, sa merg in piata si sa ma uit la multitudinea de flori pe care florarii te indeamna sa le cumperi, crizantemele sunt reginele sezonului, ori sa ma plimb in parc, sa stau pe o banca cu fata la soare, sa ma incarc cu energie.
este o toamna bogata in fructe si legume. nu stiu cat de bio sau cate chimicale au in ele, important este ca sunt gustoase. placerea de a manca un mar ionatan, un strugure alb sau o para zemoasa nu poate fi egalata de multe lucruri.
toamna suntem poate mai vulnerabili, nostalgici, romantici, mai dornici de a gasi un boyfriend cu care sa ne petrecem lungile nopti de iarna. unii au noroc, altii mai putin. ca mine sau ca tine sunt multi. cu totii cautam aceleasi lucruri. the truth is out there.

Un comentariu:

carpeta plutitoare spunea...

dragul meu sunt optimista in ceea ce te priveste. putini rezista farmecului tau nativ. imi e dor de tine, de plimbariile noastre lungi pe bulevard in amurg.