marți, 21 iulie 2015

hot july

e canicula de cateva zile, afara zici ca intri intr-un cuptor incins. dusurile, ceaiurile, aerul conditionat din malluri, pantalonii scurti ma ajuta sa trec cu bine peste acest disconfort termic. mi-ar placea sa ma balacesc intr-o piscina, nu mai spun de mare de care mi-e foarte dor. de la ikea mi-am mai luat un servet masa lung alb cu cinci cercuri colorate, o tava lunga pentru pahare cu model pere verzi si o fata pe perna alba cu spirala neagra. de la dm gel de ras fresh balea men, deo roll-on invisible balea men, gel de dus aroma mure si violete balea. la h&m unirea am gasit la reduceri pantofi de navigatie din panza kaki camuflaj usori si comozi la un pret de nerefuzat, i-am luat imediat. cand se mai racoreste o sa-i port. in dimineata asta m-am trezit cu pula sculata, asta nu mi s-a mai intamplat de foarte mult timp, visam ca fac sex cu un tip misto, mi-am facut o laba buna, asa sa ma linistesc.

marți, 14 iulie 2015

colours from ikea

la ikea au bagat reduceri, am fost ieri, mi-am luat o perna umpluta cu pene de rata, o fata perna model cercuri colorate, un servet masa cu patratele colorate, un prosop albastru-gri. nu aveam nevoie de toate astea insa imi place sa am ceva nou in camera din cand in cand. in ikea rearanjau toate departamentele pentru ca schimba catalogul si aduc marfa noua. la h&m in magazine diferite am gasit la reduceri doi pantaloni scurti logg, unul sport gen short albastru-gri cu bleumarin, altul mai elegant albastru. la tricouri nu am gasit nimic care sa imi placa, oricum am multe, macar sa reusesc sa le port cat mai des. m-am inatlnit cu un amic ce traieste in franta, mi-a adus un parfum opium pour homme ysl eau de parfum la 50 ml, un spray deodorant chrome azzaro 150 ml, trei ciocolati lindt cu arome diferite. dragut din partea lui. ne-am intalnit in gara de nord, am stat de vorba la subway unde am mancat un sendvis cald cu carne de pui, cascaval, salata verde, rosii si sos dulce-acrisor. intr-o zi mi-am luat din billa o ciocolata cu lapte schogetten mi-a placut mult. la castelul pelisor din sinaia este deschisa expozitia istorie cu parfum la pelisor, despre sticle de parfum, parfumuri vechi si povestea din spatele unor parfumuri celebre. sper ca pana in septembrie sa ajung sa o vad. apar noile parfumuri ch men prive carolina herrera, alien oud majestueux thierry mugler, escada joyful moments, flower by kenzo l'elixir, goldea bvlgari, l'absolu for her narciso rodriguez. am noul album destroyer. vor apare noile albume the chemical brothers, natalie imbruglia, foals, a-ha, duran duran, low, stereophonics, new order, lana del rey, editors, john grant, hurts.

luni, 6 iulie 2015

purple lavender

au venit in sfarsit caldurile, canicula, pana acum a fost o vreme instabila, schimbatoare, multe ploi torentiale si temperaturi modeste. acum insa ne coacem ca painea in cuptor. chiar mi s-a facut pofta, as manca o paine calda cu coaja rumena si crocanta. imi aduc aminte cu multi ani in urma cand treceam pe langa o fabrica de paine ce bine mirosea a paine calda. alte vremuri demult apuse. mi-am luat din piata obor betisoare parfumate hem pentru ars de iasomie, lavanda, opium. am ascultat albumele editors, interpol, massive attack, portishead, radiohead, the chemical brothers, white lies. ca noutate am philip selway, il recomand.

duminică, 5 iulie 2015

blue suede shoes

am trecut printr-o perioada destul de proasta, m-am simtit depresiv, trist, nu mi-a mers nimic bine. am senzatia ca totul s-a schimbat in rau, oamenii au devenit ciudati, isterici, nevrotici, falsi. nu reusesc sa cunosc tipi ok cu care sa am ceva in comun si sa dezvolt o amicitie, nici macar pt sex nu mai cunosc. asta e grav. au multe pretentii insa nu ofera nimic. am momente in care imi vine sa ma omor pentru ca nu mai suport mentalitatea si comportamentul asta idiot. ma inchid in casa, ma izolez in lumea mea insa nici asa nu mi-e bine. nu ma mai bucur si nu mai sunt fericit asa cum eram anii trecuti. tot ce vreau este sa am un prieten cu care sa ma inteleg bine, sa am mai multi bani si o casa a mea. nu stiu cat mai rezist asa. ma uit din nou la serialul sex and the city, e singurul lucru care ma binedispune. de la pull&bear mi-am luat la reduceri un tricou albastru cu desen alb din colectia daily standards, un pulover bleumarin model raglan, pantofi de piele intoarsa albastri, iar de la carturesti cartea lui alain de botton arta de a calatori. am gasit pe strada parfumul arabian night for men eau de parfum j. del pozo. serile trecute am fost la festivalul de jazz bucuresti, cateva band-uri au cantat frumos, pe gustul meu. vreau concediu de odihna, sa plec intr-un loc frumos, sa ma relaxez, sa-mi revin cu nervii. vreau un boyfriend, in doi se pot face multe lucruri frumoase.