luni, 29 decembrie 2014

james bond - the man with the golden gun

a nins. un strat subtire de zapada ca o patura alba acopera gheata formata din cauza frigului. in prima zi de craciun m-am intalnit in afi cu un prieten si ne-am plimbat prin mall. a doua zi am fost la un prieten, am mancat sarmale si portocale. mi-a dat doi ursuleti galben pai ce se tin de mana avand un buchet din trei trandafiri iar in cealalta mana au cate o inima pe care scrie love si forever. sunt foarte dragalasi. colegele de servici mi-au adus sarmale, sorici, portocale. intr-o seara a venit la mine un tip tinerel, ne-am futut pana nu am mai putut. mi-a spus ca sunt bun la pat. ieri am ajuns la militari shopping, de la c&a mi-am luat la reduceri un pulover gri inchis din colectia urban district, de la h&m un boxer visiniu, de la dm doua creme alverde pentru picioare, una 3in1 cu portocale si rosmarin, alta cu pin si limette si un balsam pentru buze balea men active care. am revazut filmele james bond goldeneye, tomorrow never dies, the world is not enough, die another day, casino royale, quantum of solace, skyfall. imi place mai mult pierce brosnan decat daniel craig. noul james bond spectre va apare la anul in octombrie. imi plac mult si melodiile titlu de pe genericul de inceput sau sfarsit al filmelor bond, piese cantate de tina turner, eric serra, sheryl crow, k.d.lang, garbage, madonna, chris cornell, jack white cu alicia keys, adele. cine oare va canta piesa din spectre? am ascultat albumele faithless, m people, morcheeba, skye. james bond have a licence to kill, he live and let die in the living daylights.

marți, 23 decembrie 2014

ma petite ursuleti

mi-am facut o supa noodles de pui maggi fidelicios, imi era foame, simteam nevoia sa mananc ceva cald, supele imi plac intotdeauna. toata ziua am stat in casa, am facut putin curat, spalat pe jos, scuturat covorasele, spalat un lighean cu haine, facut aranjamentul de craciun cu figurine ceramice reprezentand reni, ursuleti, spiridusi, ingerasi, om de zapada, mos craciun si cutiute metalice cu imagini a sarbatorilor de iarna, m-am uitat la documentarul the penguin king, am facut sex. acum pe seara am iesit la o scurta plimbare, am intrat la targul cadourilor de craciun de la sala dalles, mi-am luat trei ursuleti mici bej, unul imbracat cu o bluza, altul are o inima rosie in manute.ascult lana del rey.

luni, 22 decembrie 2014

rebel heart in heartbreak city

aseara a venit la mine un tip ursulet tinerel, am vorbit, ascultat muzica, ne-am sarutat, m-a supt, l-am futut. a ramas sa doarma la mine, se facuse tarziu, nu l-am lasat sa plece in noapte. i-a placut de mine, a ramas sa ne mai vedem. ieri am fost la magazinul jumbo in capatul titanului, mi-am luat doi ursuleti simpatici. cu o seara inainte m-a sunat un prieten si mi-a spus de acest magazin, ca au ursuleti asa cum imi plac mie. era foarte aglomerat, am stat mult la coada la casa de marcat. am intrat in jysk-ul de acolo care este destul de mic, apoi in auchan de mi-am luat biscuiti sarati, iaurt, suc de portocale. m-am intors acasa obosit. am facut infectie la tendon, mi-a aparut o umflatura deasupra operatiei, de cinci zile iau antibiotic ciprinol 500 mg care imi face bine. am incercat sa sparg acea umflatura plina cu puroi insa nu a curs mai nimic si mi-am facut o rana destul de urata pe care o bandajez cu betadina. nu imi era de ajuns ca aveam o rana nevindecata, acum am doua. am tras noul album madonna care va apare la anul, imi place cum suna, are cateva piese bune. am primit sau gasit cateva sticle de parfum: dahlia noir givenchy, jour d'hermes, nina l'eau eau fraiche nina ricci, bvlgari pour homme, chrome legend azzaro. apar noile parfumuri lanvin marry me! confettis, see by chloe si belle, dunhill icon for men. zilele trecute citeam ultimul nud despre pictorita tamara de lempicka si m-am parfumat cu lolita lempicka au masculin. de la carturesti mi-am luat romanul lui orhan pamuk - ma numesc rosu (polirom top 10+), am inceput sa-l citesc. am cateva carti noi pe care nu le-am citit. am ascultat albumele editors, interpol. keane, massive attack, radiohead.

luni, 15 decembrie 2014

clothing my addiction

si azi a fost soare dimineata pana dupa pranz, apoi s-a lasat ceata. peisajul meteo seamana de la o zi la alta. bine ca e uscat. am mai umblat prin h&m-uri si mi-am luat un tricou verde logg cu imprimeu un far alb din noua colectie, iar la reduceri am gasit un pulover gri inchis cu buzunar in partea dreapta cu fermoar divided blue, un hanorac logg tricotat, bleumarin cu fermoar, buzunare laterale, elegant si boxeri gri inchis. deja mi-am cheltuit salariul pe haine, nu stiu ce o sa mai mananc, ma descurc eu. intr-o seara am vazut filmul gone girl cu frumosul ben affleck de care imi place mult, intr-o scurta secventa i se vede pula, e foarte bine dotat, il vreau de sot. eu scriu pentru mine, ma ajuta sa-mi corelez gandurile, nu sunt scriitor, acest blog este jurnalul meu intim, desi este public. nu scriu cu intentia de a-mi etala viata, nu bravez cu nimic, sunt discret in felul meu, descriu niste experiente. orice alte comentarii nu ma intereseaza. ascult albumele supergrass.

duminică, 14 decembrie 2014

sun, sex & shopping

de trei zile la orele amiezei iese soarele si-i atat de placut. uneori spre seara se lasa ceata si se face frig. am umblat mult prin oras, mi-am luat haine de la h&m pantaloni bleumarin slim divided blue, geaca grosuta neaga divided blue cu gluga si doua fermoare, tenisi din panza gri pentru la vara, de la c&a un pulover bleumarin cu trei capse verticale la gat, de la jysk un covoras rosu corai si o perma decor rosie cu crengute, de la carrefour un mic ursulet de plus simpatic, de la dm o apa de gura dontodent cu menta, de la auchan o punga de dero ozon+ manual, iar de la lidl iaurturi, lapte, biscuiti, ciocolata. ieri dimineata am fost la un tip si l-am futut, ah ce bine a fost, mi-a placut de el, iar seara a venit la mine alt tip, l-am futut si pe el. am inceput sa citesc romanul ultimul nud - ellis avery, imprumutat de la un prieten, despre artista emblematica a curentului art deco tamara de lempicka, senzuala rafaela care ajunge muza si iubita pictoritei, reinviind atmosfera boema din parisul anilor nebuni '20 si epoca jazzului.

joi, 11 decembrie 2014

tomorrow never was

de doua zile nu mai ploua, poate iese soarele. azi am fost in afi si vulcan. la h&m la reduceri am gasit jeansi negri slim divided blue, boxeri rosii si sosete bleumarin cu robotei rosii. la c&a am vazut cateva pulovere dragute insa acum nu am bani. apar noile parfumuri la nuit tresor lancome descris ca fiind gurmand afrodisiac si rose amazone hermes citric-fructat-ambrat-lemnos. merg destul de mult pe jos, piciorul nu mai e umflat insa ma doare si vor mai trece cateva luni pana se vindeca. beau ceai si ascult everything everything.

marți, 9 decembrie 2014

pretend that you're alone

afara ploua, totul e ud, gri apasator, ma deprima vremea asta oribila. soarele nu s-a mai aratat de peste o luna. sunt in concediu de odihna, ce bine e sa stau acasa, sa fac ce imi place, sa ma odihnesc. la h&m au bagat reduceri la anumite haine, mi-am luat un pulover logg gros bleumarin cu trei nasturi verticali la gat si un tricou bleumarin cu imprimeu. am intrat in libraria eminescu, mi-am luat un mic calendar de birou pentru 2015 cu imagini din capitale europene. de pe aoro mi-am luat gentlemen only givenchy 100 ml la un pret foarte bun. la sala dalles e targul cadourilor de craciun, numai kitsch-uri scumpe. m-am plimbat putin prin centrul vechi care arata trist pe ploaia asta mocaneasca. aseara am futut, ce bine a fost. i-a placut tipului cum i-am tras-o, mi-a spus ca ii place ca sunt tandru si frumusel. intr-o seara am fost in vizita la o prietena, am mancat la ea carne de pui cu legume la cuptor, cu piure de cartofi, iar la desert tort tiramisu. mi-a dat la pachet niste branza sarata si mere. mi-ar placea sa mananc branza cu mamaliguta calda. muzici noi am un ep live elbow, un best of neautorizat madonna cu doua piese noi, noul album robbie williams si the decemberists. ascult albumele keane.

vineri, 5 decembrie 2014

do you really love life?

a venit iarna. doua zile a nins marunt, zapada s-a asternut intr-un strat consistent ca o patura alba, apoi a plouat doua zile, zapada s-a topit transformandu-se intr-o flescaiala oribila ce uda incaltamintea. urasc vremea asta mizerabila. din h&m-uri mi-am luat trei pantaloni bleumarin logg regular fit grosi cu buzunare laterale, logg slim fit si man slim fit destul de mulati pe picior si un hanorac logg bleumarin cu fermoar si gluga destul de gros si elegant. de la kaffa mi-am luat trei cutiute metalice noi de 25 g, de la carturesti doua carti polirom top 10+: amin maalouf - samarkand si shan sa - imparateasa, iar de la ikea raftul albert cu patru polite pe care l-am incarcat cu pantaloni, jeansi, pulovere, hanorace, prosoape si cutia cu chiloti. mi-am facut ordine in haine, prin camera, am spalat cateva haine. muzici noi am un live coldplay, best of deus, noul single interpol, the decemberists, take that.