miercuri, 30 aprilie 2014

i try to talk to you

plimbarea de seara mi-am facut-o prin centrul vechi, unirii, calea victoriei. la douglas mi-am bagat nasul in parfumuri ca de obicei, apoi am urcat la h&m pentru un checking, nu au mai adus nimic tentant. a plouat destul de mult azi, de la atata apa strazile sunt curate si deocamdata am scapat de praful omniprezent. apa face bine la natura, sporeste verdeata. au inceput sa infloreasca irisii in superbele lor culori bleu, lila, mov, alb, galben, vinetiu, imi plac mult stanjeneii. ascult albumele kasabian, au single nou si vor lansa noul album pe 9 iunie. pana atunci astept noul album coldplay programat sa apara pe 16 mai. a sky full of stars.

marți, 29 aprilie 2014

around town

beau o doza de cola primita si ascult jarvis cocker. oare pe cand un nou album pulp? serile trecute am fost cu un amic la trattoria buongiorno din centrul vechi, un local foarte placut cu design modern , am macat o pizza capriciosa si am baut un ciuc radler.de la carturesti mi-am luat doua carti superbe: mania lalelelor - mike dash prezinta povestea celei mai ravnite flori din lume si a pasiunilor iesite din comun pe care le-a starnit si taramul lamailor - helena attlee ne prezinta povestea plina de culoare a lamailor intr-o neasteptata istorie culturala, politica si morala a italiei. de la h&m mi-am luat pantaloni bleumarin slim fit dintr-un material usor catifelat. de la dm o crema de maini balea cu extract de musetel iar de la kaufland betisoare parfumate jasmin. am noile albume embrace, lykke li, un ep the kooks ce lanseaza noul album pe 1 septembrie, we have band. zilele astea am ascultat albumele faithless de care imi este foarte dor si tori amos careia ii astept noul album. to me is about pure expression.

sâmbătă, 26 aprilie 2014

walking alone in the night

merg singur pe strazi seara tarziu, vantul sufla rece, doar cativa trecatori grabiti trec pe langa mine, uneori vad cate un tip care imi place, imi vine sa ma opresc langa el sa-i spun: hai sa ti-o sug, insa imi dau seama ca abordarea nu ar fi tocmai politicoasa. pasii ma indreapta spre gradina icoanei unde ma opresc pe o banca. siluetele copacilor in umbra imi par a fi barbati care se masturbeaza frenetic. ma excita gandul asta. mi-ar placea ca pe banca langa mine sa fie un tip cu pula sculata scoasa din pantaloni pe care sa-l sug pana la ejaculare, insa nu e nimeni. visez cu ochii deschisi. dupa cateva minute de visare abisala las parcul si ma indrept spre casa traversand bulevardul zgomotos cu masini ce alearga in viteza. in mansarda mea cozy ma consolez cu un ceai cald, betisoare parfumate si vocea calda a lui sinatra: moonlight becomes you.

miercuri, 23 aprilie 2014

navigator

intr-o seara pe ploaie l-am futut pe un venezuelean stabilit in madrid, la un hotel dupa unirii. plin de tatuaje, piercing in sfarc, avea un look de dur, insa a fost mielusel in pula si m-a laudat pentru performanta prestata. a doua zi am fost acasa la un brazilian pe care l-am futut de trei ori, nu se mai satura de pula mea, am dormit la el. seara m-a scos la restaurant, am mancat o tigaie picanta delicioasa, multa carne, ciuperci, legume. doua zile la rand am fost la amicul meu din mogosoaia, l-am ajutat la sapatul gradinii, rupt buruieni, pus pavele, grea munca la curte, insa mi-a prins bine statul in natura, aerul curat, miscarea, m-a prins soarele pe fata, gat, brate, ca tractoristii. de pasti am primit pachete cu mancare, oua vospsite, drob, friptura de miel, cozonac, pasca si alte prajituri, am bagat in mine destul. de la h&m lipscani mi-am luat un tricou in dungi albe-bleumarin, un pantalon scurt bleumarin si un pantalon lung slim negru toate divided blue.

vineri, 18 aprilie 2014

oh what a night (when i feel you inside)

ploua continuu de cateva zile, totul e ud. vremea asta seamana cu toamna insa dupa verdele crud iti dai seama ca de fapt este primavara. luni am fost in gradina japoneza din herastrau, imi place mult acest loc deosebit, ciresii japonezi erau infloriti, multi, florile lor roz zambeau in razele soarelui, le-am facut poze, apoi am mers din nou in piata obor si mi-am luat cas de vaca si ridichi. marti la pranz m-am intalnit cu un prieten, am mers impreuna in chitila la leroy merlin, jysk, apoi la el in mogosoaia, mi-a dat ceapa verde si patrunjel frunze din gradina. noaptea m-am futut cu un tip foarte dragut, mai tanar decat mine, roman stabilit la paris, venit in bucuresti doar pentru o zi, am ramas sa dorm la el, m-a futut de doua ori. urmatoarea seara m-am futut din nou cu un bulgar pe care il stiu de un an, venit aici tot pentru o zi, mi-a dat-o bine, am dormit cu el la hotel. l-am futut si eu ca e versatil. de la newyorker unirii mi-am luat o bluza albastra cu gluza gen hanorac numai ca nu are buzunarul la burta. apar noile parfumuri lady million eau my gold! paco rabanne, joy forever edt jean patou, loverdose tattoo edt diesel, jean paul gaultier classique intense; desire black for men alfred dunhill, lacoste l!ve for men. am noile albume fear of men, her name is calla, hercules & love affair, morten harket.

marți, 8 aprilie 2014

lalele, liliac, narcise

cateva zile a fost foarte frig, vantul a batut cu putere de lua totul pe sus, a plouat, acum s-a incalzit din nou. a inflorit liliacul, iar in oras e plin de lalele si narcise. am fost prin malluri, centrul vechi, unirii, cismigiu, gradina icoanei. la h&m au adus o serie de sase noi tricouri logg in culori pastelate cu imprimeu le-am probat nu mi-a placut nici unul. am fost in piata obor mi-am luat ridichi, patrunjel frunze si cas dulce de vaca foarte bun. la o prietena am mancat o paella delicioasa cumparata de la mega image. intr-o seara am vazut comedia neagra britanica dom hemingway, jude law face tot filmul si arata superb. apar noile parfumuri flanker acqua essenziale blu salvatore ferragamo, armani code ice, richmond x man john richmond, richmond x woman john richmond, liquid gold euphoria men calvin klein, liquid gold euphoria calvin klein, angel eau sucree thierry mugler, anais anais l'original eau de parfum cacharel, flower in the air eau de toilette kenzo, prada candy florale. zilele astea am ascultat albumele madonnei, ma binedispune muzica ei, are piese tari. ca noutati am fear of men si un live franz ferdinand.