miercuri, 30 octombrie 2013

wake up and drink coffee

o cafea buna cu lapte bauta dimineata nu se compara cu nimic, poate doar cu o partida de sex daca ai cu cine iar eu nu am, asa ca aleg varianta cafelei. brandurile se intrec in a scoate pe banda rulanta cat mai multe parfumuri, astfel vor fi lansate noile cabotine floralie si cabotine rosalie gres, desigual scot trei parfumuri intitulate sex, fun, love, parfum du 68 guerlain, krizia pour femme si krizia pour homme, l'eau technique for men jacques fath. am primit sticlele de aura for men jacomo, eau sauvage extreme dior, gucci pour homme, l'eau d'issey pour homme noir absolu issey miyake, polo sport ralph lauren. ascult ultimele albume u2, chiar imi era dor de muzica lor.

marți, 29 octombrie 2013

life is a beautiful struggle

azi m-am trezit trist, deprimat, am plans, apoi m-a durut capul, m-am uitat la doua seriale, m-am tuns scurt pentru ca simteam nevoia de o schimbare, am facut dus, mi-am baut cafeaua si am plecat la mall baneasa, mi-am zis ca daca ma plimb prin magazine o sa-mi revin. la pull&bear am gasit un tricou gri inchis pe care scrie cu alb life is a beautiful struggle, mi s-a parut un mesaj numai bun starii mele asa ca l-am cumparat. la bershka am probat o pereche de jeansi albastri care mi s-au parut draguti insa nu m-au convins. la carturesti m-am uitat la carti, iar in douglas am testat cateva parfumuri pentru a-mi ridica starea de spirit. de la baneasa am mers in floreasca la promenada. nu prea imi place departamentul barbati h&m de aici, ii lipseste ceva, prefer h&m man baneasa care mi se pare elegant. insa in promenada imi place mult terasa de pe acoperis unde urc tot timpul si dau o tura sau stau pe banca sa ma relaxez. cand vine seara ma simt singur, vreau sa am un prieten cu care sa impart micile placeri, in doi e altfel.

luni, 28 octombrie 2013

walk on the wild side

lou reed, considerat unul dintre cei mai influenti cantareti si compozitori de muzica rock, fondatorul legendarei trupe the velvet underground, a murit ieri la varsta de 71 de ani. the velvet underground a devenit cunoscuta in anii '60, pentru imbinarea artei cu muzica si datorita colaborarii cu celebrul andy warhol. dupa ce s-a despartit de formatia the velvet undergorund in 1970, lou reed a scos primul sau album solo in 1972. de atunci a lansat pe piata 20 de albume. cel mai mult imi place piesa perfect day. it's such a perfect day i'm glad I spend it with you, oh, such a perfect day you just keep me hanging on.

sâmbătă, 26 octombrie 2013

saturday come slow

azi pe la pranz am fost la mall promenada desi fusesem si aseara, insa intr-un fel vezi lucrurile seara si in alt fel ziua, am intrat in cateva magazine, de la c&a mi-am luat un tricou clockhouse albastru cu scris cu alb los angeles 29 sunset blvd, apoi m-am plimbat pe terasa, am stat putin pe o banca la soare, placuta senzatia sa fii mangaiat de soarele bland, am facut ceteva poze, am coborat, luat autobuzul pana la auchan titan unde mi-am luat cate ceva de mancare, iaurt, branza fagaras, branza topita, sandvis cu cascaval si salam, apoi am mers sa ma intalnesc cu fostul meu prieten, am dat impreuna o tura de lac in parcul titan si admirat culorile toamnei. a inceput un nou serial dracula si al doilea sezon the carrie diaries. ascult midlake, frumos noul album antiphone.

i exist (human tide)

vremea se mentine frumoasa, soarele ne incalzeste de-a lungul zilei, imi plac mult culorile pastelate ale toamnei, sunt atat de romantice, mai ales daca ai cu cine. mi-am luat de la ikea o mica biblioteca cu cinci rafturi pe care am aranjat frumos carti, sticlute de parfum, cutiute metalice, ursuletii de plus. de la bernschutz  &co mi-am luat o cutiuta metalica frumoasa cu trandafiri mici iar de la c&a promenada o bluza clockhouse gri inchis cu patru nasturei verticali la piept. la orhideea am vazut un magazin ccc cu incaltaminte frumoasa si de calitate, la salariu vreau sa-mi iau ghete de iarna. vor apare noile parfumuri modern muse estee lauder, azalee lalique, hommage a l'homme voyageur lalique. intr-o seara am revazut filmul lui polanski din '92 bitter moon. am noile albume arcade fire, midlake si noul single suede for the strangers.

duminică, 20 octombrie 2013

sunny sunday at promenada

este o zi superba de toamnna cu soare, destul de cald, atat de placut sa te plimbi pe afara. m-am intalnit cu o prietena si amicul ei si am mers la promenada unde ne-am petrecut toata dupa-amiaza. am intrat in multe magazine in care nu intru cand sunt singur, am mancat ciocolata lindt, cheeseburger cu cartofi prajiti mcdonald's pe terasa mallului la soare, am baut coca cola la doza si o caffe latte jacobs, ne-am parfumat la sephora, am privit jocul apei curgatoare de la fantana, din carturesti mi-am luat ceai verde pomme d'amour si romanul scris de alain-fournier cararea pierduta. era plin de lume mallul. chiar e o atmosfera frumoasa acolo. am albumul de debut john newman.

sâmbătă, 19 octombrie 2013

promenada - for beautiful minds

s-a deschis noul mall promenada din floreasca, este frumos, elegant, modern, amenajat cu bun gust, are doua intrari/iesiri diametral opuse, trei nivele de shopping plus unul destinat fast food-urilor, o mega terasa outdoor pe acoperis cu fantana arteziana, multe scari rulante, lifturi, cusete cu cifru in care iti poti lasa obiecte personale, culoarele sunt albe cu dungi gri, toaletele colorate in galben citron, portocaliu, rosu, verde, magazinele care ma intereseaza: h&m cu departamentul home, c&a, bershka, deichmann, humanic, carturesti, dm, douglas, sephora, tchibo, mcdonald's, supermarketul billa. peek&cloppenburg e foarte mare pe trei etaje insa nu cumpar niciodata de la ei. nu sunt prezente brandurile pull&bear, new yorker, springfield, reserved, takko. m-am innoit ca altfel nu se putea, de la c&a mi-am luat un tricou in dungi rosu-bleumarin gri, o bluza visinie cu maneca lunga si trei nasturei verticali la gat, un hanorac albastru inchis si un pulover albastru inchis in anchior, iar de la h&m mi-am luat o geaca de iarna gri inchis din fas matlasata cu gluga. deja am cheltuit jumate din salariu pe haine, insa imi place tot ce mi-am luat. eleganta e acea frumusete care nu se pierde.

marți, 15 octombrie 2013

safe and sound

ploua marunt si des, cerul este incarcat cu nori gri, apasatori, nu este frig insa intreaga atmosfera este sumbra, plumburie. frunzele ingalbenite ale copacilor cad pe jos formand un covor in nuante ruginii. toamna este anotimpul nostalgiilor. incerc sa merg cat pot de mult, sa fac miscare, ajung prin malluri la afi cotroceni, baneasa, sun plaza, centrul vechi, unirea, parcul cismigiu sau in vizite la prieteni. de la new yorker mi-am luat un pulover tricotat cu fir alb-negru gen sare-piper, in anchior, este calduros si imi vine bine. o frantuzoaica tanara si draguta cu care am intrat in vorba la mine la serviciu, am recunoscut ca purta chloe eau de parfum si am cucerit-o cu cunostintele mele despre parfumuri, avea la ea mai multe esantioane si m-a rugat sa-mi aleg cateva, mi-am ales amor amor cacharel, scarlett cacharel, tresor in love lancome, eau belle azzaro si lady million eau de parfum paco rabanne, foarte dragut din partea ei. apar noile parfumuri versace bright crystal absolu, mankind kenneth cole, tom ford noir eau de toilette, jean patou collection heritage: eau de patou, chaldee si patou pour homme. am noile albume capital cities si fenech-soler.

sâmbătă, 12 octombrie 2013

non, je ne regrette rien

11 octombrie este ziua nationala a coming out-ului, un eveniment anual avand ca scop celebrarea persoanelor lgbt care isi asuma si afirma public orientarea sexuala sau identitatea de gen, sensibilizarea opiniei publice in legatura cu problematica coming out-ului, precum si cresterea vizibilitatii comunitatii lgbt. eu mi-am facut coming out-utul la 15 ani fata de colegii de liceu si la 19 ani in fata familiei, a iesit destul de nasol atunci. recent un amic strain m-a intrebat cum e sa fii gay in romania, i-am raspuns: e destul de nasol, pentru ca drepturile noastre sunt mai mult teoretice. homosexualitatea mea este privita de catre hetero care ma cunosc mai mult ca o excentricitate, ei imi spun ca eu am ales sa traiesc asa. wrong. lupta continua, doar uniti ne salvam. tot pe 11 octombrie s-au implinit 50 de ani de la moartea lui edith piaf, cu aceasta ocazie patricia kaas a tinut la paris un spectacol omagial unde a cantat catecele lui edith piaf. ieri seara am fost la o cina comunitara intr-o mare mansarda a unui local, am macat multe preparate vegan si o delicioasa crema de zahar ars. azi am dat o tura de lac in parcul titan cu fostul meu prieten, frunzele copacilor sunt in tonuri de galben, ruginiu roscat, am facut cateva poze peisaj, imi plac mult culorile toamnei. apoi am mers in mall baneasa, la h&m am vazut o geaca groasa pe care vreau sa mi-o cumpar, la carturesti m-am uitat la carti si cutiute, la sephora mi-am bagat nasul in parfumuri iar fetele dragute cu mine mi-au dat esantioane de dior homme, prada luna rossa extreme, ysl l'homme parfum intense, invictus paco rabanne, 212 vip men carolina herrera si creme de fata dior, biotherm homme. au inceput noile sezoane american horror story covent despre vrajitoare si arrow.

marți, 8 octombrie 2013

troubled heart give sign of life

aseara am fost la sala elvira popescu institutul francez unde am vazut filmul documentar les invisibles, foarte interesante povestile acelor oameni care au avut curajul sa spuna cate ceva din viata lor gay, sa fie out and proud. desi traiesc in franta, in anii 1960-1980 homosexualitatea nu era deloc acceptata ori nu se vorbea deschis despre asta fiind considerata o depravare, o rusine, o maladie, societatea fiind conservatoare, traditionalista, insa cei diferiti au luptat pentru a-si castiga drepturile, au format o comunitate puternica si s-au aratat lumii asa cum sunt. lucrurile s-au schimbat de-a lungul anilor, au evoluat in bine. dupa film am mers cu brazilianul la restaurantul la mama unde am mancat o delicioasa ciorba radauteana si mici cu cartofi prajiti. azi am dat o tura scurta de afi, de la carturesti mi-am luat doua carti polirom top 10+ dino buzzati cele mai frumoase povestiri si jose saramago intermitentele mortii. am primit cateva sticle de parfum: kouros ysl, aqua quorum for men antonio puig, lanvin l'homme sport, monsieur de givenchy, obsession night for men calvin klein, laguna homme salvador dali, hummer for men h2. casa lalique a scos noul parfum masculin encre noir sport, citric aromatic lemnos. vremea s-a mai incalzit, peste zi este soare caldut, insa noaptea este rece.

luni, 7 octombrie 2013

never an easy way

azi-noapte la 4.38 a fost un scurt cutremur de 5,5 richter l-am simtit destul de puternic, m-am trezit cu cateva secunde inainte de a incepe, exista un simt de avertizare in mine, m-am speriat si am adormit cu greu dupa. bine ca a fost doar atat. azi m-am intalnit cu o buna prietena, am mers impreuna la ikea unde am mancat chiftelute suedeze cu piure de cartofi iar la desert un ecler ness, eu mi-am luat un pahar cu cinci cercuri colorate, apoi am ajuns la terasa mtr unde ne-am intalnit cu alta prietena de-a noastra. in fata mtr sunt doua vagoane de tramvai vechi, rosii, superbe, unul austriac, altul francez, le-am facut mai multe poze. pe seara m-am intalnit cu un brazilian creol, dragut, locuieste de multi ani in germania, l-am futut, am stat de vorba, apoi am iesit la o plimbare prin zona gradina icoanei si ne-am oprit la mcdonald's romana sa mancam un meniu big mec. ascult morcheeba.

miercuri, 2 octombrie 2013

virtual insanity

ploaia s-a oprit, frigul insa a ramas. sper ca vremea sa se incalzeasca. aseara am fost in vizita la o buna prietena, am macat la ea paste cu sos italian si parmezan deasupra, piept de pui la gratar, strudel de mere si dovleac, am povestit ce am mai facut, cu ea pot sa vorbesc despre orice. mi-a adus din grecia un sapun vanilla olive oil soap si o cutie de rahat cu miere, foarte dragut din partea ei. azi am intrat in new yorker, am vazut haine de toamna dragute insa acum stau prost cu banii, poate la salariu sa-mi iau ceva. ascult un concert jamiroquai.

marți, 1 octombrie 2013

my first black man

ploua violent, vantul bate in rafale, este frig. chiar si in casa e frig, stau cu patura pe mine si beau ceai cald. aseara am fost la k+k hotel la un negru creol original din guadalupe insa locuieste de multi ani la paris, arata superb, inalt, corp de atlet, mai tanar decat mine, o pula mare de vis, cand si-a dat boxerii jos am crezut ca nu i se mai termina, m-a futut tandru, atent, nu m-a durut deloc, m-am simtit atat de bine patruns, as fi vrut sa nu se mai termine, sa stea in mine pentru totdeauna. avea o piele extrem de fina, frumos, senzual, buze carnoase, l-am sarutat cu multa placere, iar pula arata ca o trompa de elefant. a fost exact ce aveam nevoie. am vorbit multe cu el, i-am povestit despre mine, despre cum e sa fii gay in romania, mi-a facut placere sa vorbesc cu el pentru ca este un tip inteligent, sensibil, educat. apoi m-a futut a doua ora la indemnul meu. nu puteam sa nu-l mai simt inca odata adanc in mine. pot spune ca este printre cei mai tari tipi cu care am fost. un prieten imi spunea mai demult ca la new york prefera sa se futa cu negrii, acum l-am inteles de ce. ma uit la documentarul wildest islands, 5 parti ce prezinta viata salbatica din zanzibar, carribean, galapagos, sri lanka, hebrides si la noile episoade din seriale the blacklist, hostages, sleepy hollow, revenge, downton abbey. am vazut un film scurt artistic alb-negru secret project revolution facut de madonna, interesant, ea spune: i want to start a revolution of love. muzici noi am un ep two door cinema club, un ep basement jaxx, fenech-soler.