duminică, 30 iunie 2013

bird of prey

ploua continuu de noaptea trecuta, zici ca e toamna desi suntem in toiul verii, este racoare am un pulover subtire pe mine. uneori umblu ca o pasare de prada in cautare de placeri carnale. ma uit la documentare si seriale: living britain - the wildlife year (6 parti), wildest india (5 parti), cult, magic city. din seara asta incepe sezonul 8 dexter. the 1975 nu mai vin sa cante la summer well, pacat, mi-ar fi placut sa-i vad live. ascult de cateva ori pe zi noul album editors, este superb, il am in editie speciala cu trei piese bonus. citesc hesse. rain down through my hands, my heart is a church bell ringing to the birds.

vineri, 28 iunie 2013

weird thing right action

imi place un baiat insa este prea tanar pentru mine, nu cred ca vrea relatie, insa ma simt bine cu el. este calm, sensibil, dotat, are initiativa, stie sa gateasca. deocamdata imi este bine sa ma vad cu mai multi, ma simt bine fara a ma implica sentimental. vreau o relatie, am multe de oferit insa nu este usor sa gasesc tipul potrivit. au inceput reducerile la haine, mi-am luat de la h&m doua camasi cu maneca lunga una logg in carouri albastre si alta divided blue in carouri mici pe rosu, un tricou in dungi albastre-bleumarin, iar de la pull & bear un tricou bleu-gri pe care scrie weird thing. vor apare noile parfumuri gucci made to measure pour homme oriental condimentat, roses de chloe floral, flower in the air kenzo floral, pleats please eau de parfum issey miyake floral ciprat, l'acquarossa fendi floral oriental , untold elizabeth arden floral fructat, dali wild salvador dali floral lemnos mosc, narciso rodriguez for her amber musc oriental. am noile single-uri arctic monkeys, editors, franz ferdinand, glasvegas, travis. beau ceai verde in care am pus cateva picaturi de ulei esential de lavanda si roinita


vineri, 21 iunie 2013

purple lavender

au venit caldurile. in fiecare zi vad multi tipi pe strada care imi plac fizic, m-as fute rau cu ei insa degeaba, ca vor altceva. h&m-ul au bagat reduceri, mi-am luat un pantalon scurt albastru brick lane bikes london si o camasa cu maneca lunga albastra in carouri, iar la bershka am avut norocul sa gasesc o geaca subtire bleumarin cu dungi albe si gluga. am vazut pe strada vanzatori de lavanda, iubesc aceasta planta minunat mirositoare si cu multe efecte benefice. de la anticariat mi-am luat the aromatherapy bible si simple herbal remedies, iar de la plafar un ulei esential si altul odorizant de lavanda. am primit sticlele de parfum armani sport code, black xs paco rabanne, euphoria intense men calvin klein, givenchy gentleman, terre d'hermes, trussardi uomo. au inceput noile sezoane din the killing, magic city, royal pains.

joi, 13 iunie 2013

reality is for those who are not strong enough to confront their dreams

multi tipi dupa ce ma cunosc imi spun ca sunt un tip ok, normal, ca le-ar placea sa fie amici cu mine si ma intreaba cum de un baiat asa dragut nu are un prieten. inseamna ca este ceva ciudat la mijloc. cum se face ca toti iubitii mei ma parasesc desi nu au ce sa-mi reproseze? toate experientele astea ma fac sa fiu confuz, nu mai inteleg nimic. uneori prefer doar casual sex fara implicatii, e mai fun asa. stiu ca am multe de oferit insa putini stiu sa aprecieze. intotdeauna eu sunt cel care sufera. h&m-ul a adus o noua serie de tricouri din care mi-am luat unul verde inchis cu scris alb, iar la humanic am gasit pantofi sport din panza, un rosu aprins, sunt de mare efect si imi vin super. apar noile parfumuri place vendome boucheron oriental-floral; polo red ralph lauren condimentat lemnos, encounter fresh calvin klein aromatic lemnos, potion royal black dsquared condimentat lemnos. dupa trei ep-uri kodaline au scos albumul de debut in a perfect world.


vineri, 7 iunie 2013

what is this thing called love

beau o cana de ceai si ascult noul album beady eye, semana mult cu oasis poate ceva mai psihedelic. nu am putut sa dorm bine, ma simt obosit, stresat, ametit. vreau o vacanta, sa plec intr-un loc frumos. am cunoscut un bulgar dragut ceva mai tanar decat mine, am fost la el la hotel, ne-am futut pana nu am mai putut, imi place de el insa asa am eu 'norocul' sa cunosc tipi care nu stau aici. se da cu un parfum de nisa de care nu am auzit, ceva citric pe baza de bergamota. apar cateva noi parfumuri for men: invictus paco rabanne fiind fresh acuatic lemnos, just cavalli him roberto cavalli condimentat piele, byblos fusion descris ca fiind puternic, senzual, modern, elegant, aromatic condimentat lemnos. am tras noile ep-uri kodaline, temples. albumul editors il ascult de cateva ori pe zi, imi place mult. what is this thing called love that you speak cause you're out of it.

marți, 4 iunie 2013

don't forget who you are

imi place foarte mult noul album editors - the weight of your love, il ascult de cateva ori pe zi. fiecare album de-al lor mi-a placut, inca le ascult cu mare placere. mi-ar placea sa-i revad live. uneori intr-o zi ascult toate albumele unei trupe. am intrat in doua magazine takko, pana acum am ocolit acest brand insa intrand am fost placut impresionat de hainele lor simpatice, adolescentine, mi-am luat doua tricouri grosute ca material, unul rosu-visiniu cu marginea de la gat si brate alba, celalalt un albastru frumos cu print alb si pantaloni scurti wild & rough albastru-gri cu buzunare laterale. de la h&m mi-am luat o pereche de pantaloni scurti un rosu aprins acelasi model ca cei roz si mov, iar la auchan am gasit slapi rosii cu baretele albastre, mi-au placut de cum i-am vazut, o sa-i port cand vor veni caldurile toride. vreau sa ma imbrac cat mai colorat vara asta.

duminică, 2 iunie 2013

don't cry

sunt momente cand ma simt coplesit de emotii si atunci plang. in ultimul timp am plans destul de des pentru ca sunt necajit. simt ca este prea mult pentru mine si ca nu mai pot face fata. ma simt obosit, ma doare capul, nu dorm bine, despartirea de prietenul meu aproape ca m-a distrus. tin mult la el desi am stiut de la inceput ca nu este bun pentru mine, fiind insurat nu-mi putea oferii decat momente furate si m-a dezamagit de multe ori prin indiferenta lui. il cunosc bine, stiu ca atunci cand vrea ceva face tot posibilul sa obtina, sotia lui nu este un impediment pentru el, oricum o minte. am incercat sa il inteleg, sa ii ofer ceea ce cauta, sa-i fiu prieten, nu i-am cerut mai mult decat stiam ca poate oferii, i-am stat la dispozitie, am facut multe lucruri frumoase pentru el, de multe ori am plans pentru ca eram constient ca relatia noastra nu merge si cu toate astea nu i-am spus ca vreau sa o terminam. era o bucurie sa il vad, imi dadea speranta, ma motiva, acum ratacesc trist, pierdut si plang.