luni, 28 ianuarie 2013

tales of winter

afara ninge marunt, des, linistit. totul e acoperit cu un covor de zapada proaspata, curata, alba. beau cafeaua de dimineata si ma uit la seriale. mi-am facut si ceai verde. am mai dat o tura prin malluri insa nu am vazut nimic interesant care sa ma tenteze. la sephora am testat valentina assoluto valentino, este floral-oriental-chyprat, se simte puternic iasomia, tuberoza, vanilia, mi-a placut cum se fixeaza pe piele. va apare o noua versiune ceva mai light, primavaratica, floral-ambrata, se va numi valentina acqua floreale, sunt sigur ca va fi la fel de senzuala. tot ca noutati vor apare dahlia noir l'eau givenchy, floral-chyprat si 1 million intense paco rabanne, lemnos-condimentat-piele. se pare ca fiecare casa si-a propus sa aibe in portofoliu un parfum l'eau, astea sunt tendintele, pana la urma doamnele iubesc apele florale proaspete, feminine, elegante. am vazut documentarele the rape of europa ce prezinta furtul masiv de arta facut de nazisti in timpul celui de-al doilea razboi mondial si italy unpacked (3 parti) despre arta, arhitectura, traditiile, mancarea specifica dintr-o regiune. italia chiar merita vizitata, gustata. s-a terminat american horror story asylum, frumos ultimul episod, in schimb a reinceput white collar si noul sezon spartacus: war of the damned.


vineri, 25 ianuarie 2013

sadness in my eyes

este seara, afara e frig, se anunta ninsoare, m-am plimbat pe strazi, prin centrul vechi, am intrat la bershka, h&m, pull & bear, new yorker, douglas sa vad ce au mai adus. ma simt un pic tristut, singur, vreau un iubit care sa-mi fie alaturi, cu care sa ma vad zilnic, sa facem lucruri normale, sa ma tina in brate, sa dorm cu el, sa-mi faca viata frumoasa, sa fiu fericit. nu am asa ceva. mai tot timpul sunt singur. anul trecut in primavara am fost cuplat vreo 6 saptamani, mi-a fost foarte bine cu el, insa a plecat in olanda. cu iubitul meu actual care e insurat am o relatie mai mult de prietenie, nu este ce vreau eu, este un compromis care ma nemultumeste afectiv. viata in doi este frumoasa, iti da satisfactii.

miercuri, 23 ianuarie 2013

tiramisu

imi place foarte mult tiramisu, cand merg sa mananc la restaurant imi iau deseori ca desert tiramisu. ieri am fost in vizita la o buna prietena, mi-a facut cadou de ziua mea o tava plina cu tiramisu, am mancat pana m-am saturat. la bershka am gasit la reduceri un tricou gri cu dungi bleumarin, iar de la auchan mi-am luat trei perechi de sosete in dungi colorate, un gel de dus clementine et citron vert si o cutiuta metalica rosie in forma de inima. a inceput un nou serial the following. muzici noi am: foals, indians, i am kloot, tegan and sara. zilele astea vremea a fost frumoasa primavaratica desi calendaristic suntem in toiul iernii. 

marți, 22 ianuarie 2013

young and fabulous

azi a fost ziua mea de nastere, am implinit 38 de ani, destui zic eu desi nu-i arat, avantajul meu. multi prieteni mi-au facut urari frumoase pe facebook sau m-au sunat. nu am facut nimic special, dimineata am facut cateva cumparaturi la kaufland, am vizitat doua prietene, iar seara m-am intalnit cu prietenul meu si ne-am plimbat pe magheru. il iubesc si asta ma bucura foarte mult. de la h&m mi-am luat o curea din bumbac gri, mai am cateva alte culori, la reduceri am gasit un pantalon de pijama pufos in carouri alb-rosu-verde, iar de la pull & bear mi-am luat un tricou gri inchis cu scris alb speedway. iubitul meu mi-a facut cadou un gel de ras si un after shaving oxyance homme, iar un prieten mi-a dat un gel de dus, betisoare parfumate iasomie, lumanari parfumate vis oriental. ma simt young and fabulous. iubesc si asta e cel mai important.

joi, 17 ianuarie 2013

the mist

orasul este invaluit de ceata. urata vremea asta, gri, mohorata, umeda. zapada cazuta saptamana trecuta s-a topit deja. am dat o tura rapida prin malluri, la new yorker am gasit la reduceri jeansi albastri smog denim imi vin turnati, iar de la bershka mi-am luat tot la reduceri o bluza bleumarin cu patru nasturei la gat si jeansi straight fit albastru inchis-indigo. de la kaufland mi-am luat cateva cutii de sardine in sos tomat vitae d'oro foarte bune. vor apare parfumurile bvlgari man extreme; guerlain shalimar parfum initial l'eau si sensuelle, guerlain eau de lingerie, marry me! a la folie lanvin, boss orange woman eau de parfum hugo boss. muzici noi am: indians, new order, ra ra riot. ma uit la superbul documentar wildest africa.

duminică, 13 ianuarie 2013

zapada

ieri a nins puternic pana spre seara, zapada proaspata a acoperit totul, copacii mai ales se vedeau superb imbracati in alb. la un moment dat fulgii parca dansau in vartejuri circulare. incep noile sezoane din californication, girls, house of lies. ma uit la documentarele wildest africa (13 episoade) si galapagos (4 parti). ascult albumele guster, phoenix, zoot woman. la douglas am mirosit un nou parfum toni gard man, o aroma barbateasca fresh-aromatic-fougere destul de comuna insa placuta. de la h&m unirea mi-am luat un tricou in dungi late gri deschis-bleumarin si un pulover cu anchior din lana, bleumarin, la reduceri.

miercuri, 9 ianuarie 2013

bowie and the bears

legendarul david bowie a implinit (doar) 66 de ani, a lansat un nou single where are we now?, noul album the next day va apare la inceputul lui martie, album ce vine dupa o pauza de zece ani de la ultimul material discografic, fiind mult asteptat. noua piesa este destul de lenta si suna ca melodiile de pe heathen. in primavara vor apare noile albume atoms for piece, johnny marr, stereophonics, dido, hurts, suede, depeche mode. suede au oferit fanilor o noua piesa barriers ca preview la noul album bloodsports, insa primul single va fi it starts and ends with you. ma uit la un nou serial deception si la documentarul bears of the last frontier (3 parti) despre viata ursilor bruni, negri si polari din alaska. apar parfumurile versace pour homme oud noir; burberry body tender, eau de cartier goutte de rose, fan di fendi eau fraiche, tom ford sahara noir, something blue oscar de la renta. am primit trei sticlele guerlain: l'instant magic, insolence eau de parfum, la petite robe noire, versace for women, cinema ysl. serile trecute am mers cu un fost iubit cu care am ramas bun prieten de am mancat la restaurantul indian karishma, ciudate sosurile, foarte condimentate, picante. afara e frig, ger uscat. ascult bowie.

sâmbătă, 5 ianuarie 2013

one night and gone

au inceput reducerile la haine, am umblat prin malluri, magazinele mele favorite, insa nu am gasit nimic care sa-mi placa. am vazut la pull & bear un tricou albastru cu scris rosu care imi placea, din pacate nu aveau marimea mea. totusi mi-am luat de la h&m din noua colectie un tricou logg bleumarin cu imprimeu alb si am prins la reduceri o camasa divided grey visinie cu carouri negre. in ultimul timp m-am intalnit cu cativa tipi care mi-au placut, ne-am futut, a fost totul super ok, a ramas sa ne mai vedem, sa devenim amici, sa ne futem fara obligatii, insa imi dau seama ca doar eu vreau asta, din partea lor s-a asternut tacerea. pacat ca nu vor sa ma cunoasca mai bine, ma simt dezamagit. sunt realist si merg mai departe, nu s-a oprit lumea la pula lor. zilele trecute m-a futut un bulgar misto rau tipu, a fost de vis, am inceput anul foarte bine. de la straini nu am asteptari, ne simtim bine si atat, insa cu un tip care locuieste aici pot face multe daca este interesat, numai ca nu este. aseara am vazut un film interesant shame despre un tip din new york care fute tot ce prinde si nu vrea nici un commitment.

marți, 1 ianuarie 2013

2013

am pasit in noul am increzator, cu speranta, mai linistit, imi doresc sa fie un an bun pentru mine, ma bucur ca iubesc, vreau sa fiu sanatos, fericit, iubit, bucuros, sa am prieteni buni, amanti dotati si futaciosi, parfumuri, carti, muzici, filme, calatorii, suficienti bani sa-mi permit micile placeri. la petrecerea de revelion am mancat din mai multe salate de boeuf si am baut cteva pahare de vin rosu pinot noir murfatlar. acum ma dreg cu o cafea. afara este soare, un inceput de an frumos. ascult albumele oasis, the coral.