miercuri, 29 februarie 2012

everything for my pleasure

in timpul liber imi place sa merg prin malluri, ma uit cu mare atentie la haine, parfumuri, carti, decoratiuni interioare, ma plimb prin parcuri, fac fotografii, ma intalnesc cu prietenii, fac sex, ori stau acasa ascult muzica, ma uit la seriale, citesc, beau ceai. de la h&m baneasa mi-am luat o bluza bleumarin cu naturei la gat, din pull & bear afi cotroceni o bluza gri groasa pe care scrie everything for your pleasure, iar de la bam boo un ursulet dragalas tender. am vazut premiile oscar, frumoasa gala, trebuie sa vad the artist, hugo, the iron lady, my week with marilyn, the girl with the dragon tattoo, w.e. de la prieteni am primit sticlutele de parfum angel thierry mugler, only the brave diesel, bvlgari man, o miniatura de 7 ml chrome azzaro. pulp concerteaza vara aceasta in premiera in romania la b'estfest, iar placebo vor sustine un nou concert la bucuresti pe 6 august.

vineri, 24 februarie 2012

my kind of heaven

ieri am vazut premiile brit awards, frumos show-ul, britanicii stiu sa faca muzica de calitate, se distreaza, mi-au placut prestatiile live coldplay, florence and the machine, noel gallagher, adele. kylie arata superb in rochia albastru cobalt ysl, o adevarata printesa. simpatica piesa lui olly murs. emeli sande este noua senzatie pop, albumul ei de debut iti merge la suflet. de la h&m mi-am luat doua tricouri basic in culori intense foarte frumoase: bleu si roz; la reduceri am gasit ciorapi colorati si boxeri negri cu o dunga gri. de la carturesti-ul din afi mi-am luat doua romane: padurea norvegiana - haruki murakami, un om sfarsit - giovanni papini; iar de la bam boo un elefant argintiu. in ultimele zile am facut sex cu un libanez, un turc si un roman bine dotat. vor apare noile parfumuri: hilfiger man sport tommy hilfiger, opium vapeurs de parfum ysl, romance summer blossom ralph lauren, jaipur bracelet boucheron, mon jasmin noir l'eau exquise bvlgari, armani code luna giorgio armani. afara s-a incalzit, ziua este soare, parca usor vine primavara. sper ca zapada se va topi in curand, vreau iarba verde, flori, vreme frumoasa.

joi, 16 februarie 2012

sexy and i know it

afara s-a mai incalzit, zapada se topeste, s-a facut fleoscaiala pe jos, la borduri apa balteste, oribila mocirla. am mers la kaufland, mi-am luat un pachet mare de biscuiti cu crema de cacao, biscuiti sarati, turta dulce, iaurt, lapte si cateva conserve. am intrat in pull & bear unirea, mi-am luat un tricou rosu la reduceri, are ceva scris pe el, e simpatic. prea mi-am luat numai tricouri albastre, am zis sa schimb culoarea. am facut rost de noul numar al revistei be where the city is! imi place mult actorul ryan gosling, arata superb. m-am uitat la premiile grammy, mi-a placut prestatia live a lui chris brown, bun baiatul, draguta piesa lui beautiful people. adele a castigat 6 grammy-uri cu noul ei album. are o mare voce, muzica ei te atinge in inima. eu nu ascult radiourile si nu ma uit la tv, asa ca nu stiu hiturile actuale, decat ce prind din zbor, sunt paralel cu muzica comerciala, care nici nu-mi place de altfel. am descoperit o cantareata a carei muzica suna ok: lana del rey. un italian cu care m-am intalnit la marriott pentru o cafea mi-a spus ca sunt un barbat frumos si sensibil. se pare ca fiecare casa de parfumuri vrea sa aiba un parfum sport. dupa chanel, dior, gucci, guerlain, cartier, burberry, armani, azzaro, apar noile editii dolce & gabbana the one sport, issey miyake l’eau d’issey pour homme sport, givenchy play sport, boss bottled sport hugo boss.

marți, 14 februarie 2012

roses for valentines

azi e valentine's day. am cunoscut un canadian, arata bine, dupa job m-am dus la hotel, ne-am supt cu mare pofta. are o pula groasa, frumoasa, l-am innebunit. ieri seara am mers la latino-american, m-a futut superb, am ramas sa dorm la el. a nins foarte mult, orasul este acoperit cu o patura de zapada. la bershka am gasit la reduceri un hanorac corai, are un desen imprimat, imi vine bine si e calduros. de la carturesti mi-am luat romanul lui john fowles - colectionarul, polirom top 10+. la lidl am gasit napolitane roger, invelite in ciocolata, foarte bune si ieftine, numai bune sa-mi satisfac pofta de dulce. la bam boo am vazut cani din ceramica rosii cu inimioare si suport lumanare model inimioare, din sticla in forma cilindrica, nu mi-am luat ca mi s-au parut scumpe. poate le prind la reduceri. am vazut noul film a lui cronenberg, a dangerous method, slabut insa bine realizat. am tras noul album the cranberries - roses, mi-a placut din prima ascultare, melodioase piesele.

duminică, 12 februarie 2012

we will always love you, whitney

o stire ca un traznet ma trezeste brutal din dulcele somn al acestei dimineti de duminica. whitney houston a murit. avea doar 48 de ani. in ochi am lacrimi, in suflet tristete. acum nu ne-a mai ramas decat muzica ei. am crescut cu minunatele ei cantece, ma treceau fiorii auzind-o cantand. o mare voce de o sensibilitate aparte. in '90 cand am descoperit muzica straina, printre primele casete pirat cumparate a fost albumul ei aparut atunci i'm your baby tonight. am prieteni care sunt adevarati fani whitney. cu multi ani in urma cand eram tinerel mergeam in barul facultatii de limbi straine, acolo lucra ca barman un prieten de-al meu, punea des albumele ei, la toti ne placeau cantecele ei. cate iubiri s-au consumat acompaniate de muzica ei, cate blues-uri am dansat invaluiti de vocea ei, cu totii am trait momente intense pe cantecele ei, nu era petrecere la care sa nu ascultam superbele ei melodii. disparitia ei este o mare pierdere pentru noi toti, este o zi trista pe planeta, nu se va mai naste o alta whitney houston, ramane o legenda. m-a facut sa ma simt femeie, i'm every woman. whitney va ramane o mare cantareata, o adevarata diva, un icon al muzicii pop. milioane de oameni au iubit-o. it's not right and it's not okay to die. dumnezeu s-o odihneasca, rest in peace. acum si-a gasit linistea. you could have this kiss forever, we will always love you.

vineri, 10 februarie 2012

no one can ever know (who you are)

mi-am luat un nou tricou pull & bear la reduceri, este atat de frumos ca nu m-am putut abtine sa nu-l cumpar mai ales ca era doar unul singur marimea m, deja am colectie de tricouri. este bleu-albastru, are imprimata o imagine cu cladiri din new york city, lower east side. de la carturesti mi-am luat o cutiuta metalica alba cu roz ce are desenate flori si pisici, este vesela; romanul beat scris de jack kerouac - pe drum, in colectia polirom top 10+ si un mic calendar ca un semn de carte cu imagini alb-negru din new york. la dm am gasit un nou gel de dus cu extract de ceai oolong chinezesc, miroase bine fresh-verde, energizant. la o prietena am mancat ciorba de pui si o musaca buna. am tras noile albume air, goldfrapp, lambchop, the twilight sad, we have band. albumul de debut artmagic - become the one you love va fi lansat in mai, primul single down in the river. a inceput un nou serial the river, am vazut primele doua episoade, actiunea se intampla pe amazon, in jungla aferenta fluviului, e destul de scary. ma uit la: arctic air, californication, fringe, raising hope, revenge, ringer, royal pains, spartacus vengeance, switched at birth, unforgettable, white collar. thierry mugler lanseaza noul a*men pure shot, un cocktail fresh, aromatic, condimentat, lemnos, evoca o injectie de adrenalina, rezistenta si intensitate.

luni, 6 februarie 2012

madonna no nipples but definitely in vogue

madonna a facut aseara un show incendiar la super bowl unde a cantat vogue, music, give me all your luvin' si like a prayer. imbracata intr-o rochie scurta neagra cu o centura aurie de gladiator, inconjurata de multi dansatori, fiecare piesa a avut propria coregrafie inspirata din mitologia romana, clubbing, majorete si gospel, madonna s-a dezlantuit in stilul caracteristic demonstrand inca o data ca stie sa faca un show de exceptie, ca ramane regina muzicii pop. bravo, esti o mare diva.
ieri am fost in vizita la un latino-american, sexy gagiul, ok ca om, m-am futut cu el, am stat la povesti despre vietile noastre, am mancat o supa vietnameza picanta de curry cu pui si oua prajite cu cateva specialitati de branza. l-am impresionat placut, mi-a spus ca sunt diferit fata de romanii pe care i-a intalnit, ca sunt the boy next door cu care multi ar vrea sa fie prieten. este placut cand aud vorbe frumoase despre mine, le-am luat ca un compliment. am tras ultimul album adele, toti prietenii straini o asculta, mi-au recomandat-o, vocea ei puternica si melodicitatea cantecelor m-au cucerit.

vineri, 3 februarie 2012

harsh winter

afara ninge marunt, vantul bate in rafale, este frig, o vreme oribila. zilele trecute au fost -21 grade. ingrozitor. ti se taia respiratia. incerc sa nu stau prea mult pe afara. marea neagra a inghetat. ieri mi-am luat de la h&m unirea chilotii beckham modelul brief negru. azi am dat o tura prin afi, la bershka am gasit la reduceri un t-shirt albastru pe care scrie football, e finut si imi vine bine. in parfumerii au adus noutati: kokorico jp gaultier, only the brave tattoo diesel, l'homme libre ysl, lacoste red; loverdose diesel, sheer beauty calvin klein, l'eau de chloe, roberto cavalli eau de parfum.

miercuri, 1 februarie 2012

le voyage dans la lune

m-am intalnit serile trecute cu spaniolul, boyfriend-ul englezului, l-am dus la carturesti verona, biserica anglicana, parcul icoanei, am intrat la shift sa bem un capucino, apoi am mers la cofetaria din romana unde am mancat o prajitura cu caramel. azi ne-am intalnit toti patru, am vizitat galeria de arta europeana a muzeului de arta, dupa care i-am dus la grand cafe galleron, am mancat o fripturica din piept de pui cu cartofi prajiti si un capucino. ce bine e sa ai bani sa umbli din pub in pub si in restaurante. m-am simtit bine cu ei, ne-am distrat bine cu totii. aseara mi-am luat jeansi albastri basic de la pull & bear unirea, stau foarte bine pe mine, imi fac un fund sexy. maine intra in magazinele h & m colectia david beckham bodywear. ma uit la un nou documentar bbc earthflight, 6 parti ce prezinta viata pasarilor de pe toate continentele. am tras noul album air - le voyage dans la lune. in februarie pentru prima data in romania va fi orgazinata luna istoriei lgbt, prilej de a sarbatori viata si cultura lgbt prin explorarea istoriilor noastre intr-un context lgbt. proiectul cuprinde o serie de manifestari culturale si artistice ce au ca scop cresterea vizibilitatii contributiei pe care persoanele lgbt o au la dezvoltarea culturii romanesti, consolidarea comunitatii si prieteniilor dintre oameni care trec mai departe de orientarea sexuala sau identitatea de gen si sarbatorirea diversitatii din istoria noastra comuna. evenimente vor aduce impreuna oameni cu preferinte diverse insa cu aceeasi dorinta de unitate, egalitate, solidaritate, cu acelasi respect pentru drepturile omului, indiferent de sex, gen, orientare sexuala, rasa, etnie, varsta, educatie sau clasa sociala.