duminică, 31 iulie 2011

naughty boy

in ultimul timp am cunoscut cativa straini cu care am facut mult sex, am dormit la ei la hotel, am mancat la restaurant, ne-am plimbat prin centrul vechi, am petrecut un timp frumos impreuna. lor le-a placut mult de mine, mi-au apreciat calitatile, valoarea, modul meu de a fi direct, cald, pasional, sincer, mi-au spus ca sunt un naughty boy, in sensul frumos, ca sexul cu mine e super. sunt confirmari a ceea ce stiu deja, ma cunosc bine, insa e placut sa aud ca fac o impresie buna. un neamt tinerel cu care mi-am tras-o in hilton, cand mi-a bagat-o a spus gemand oh you have a narrow cunt. noaptea trecuta am fost cu un italian la intercontinental, ce frumos se vede bucurestiul de la etajul 19, ti se dezvaluie o alta perspectiva asupra orasului. ei m-au intrebat cum se face ca un baiat asa dragut si sexos ca mine nu are un boyfriend. intrebarea asta mi-o pun si eu de multe ori. e un paradox ce nu mi-l pot explica. nu incerc sa-mi fac mea culpa, am demnitatea si curajul de a-mi asuma orice, insa chiar e strange. cand pretinzi ca iti place de mine, ca te simti bine cu mine, atunci de ce renunti la mine, ma parasesti si ma faci sa sufar? nu merit asta, nu e fair play deloc. iar tu cu ce te alegi? de ce strainii ma apreciaza si ma vor, pe cand romanii imi dau teapa? cred ca tine de caracter, educatie, gradul de cultura, nivelul de trai, mentalitate. i'm a naughty boy who love great sex.

marți, 19 iulie 2011

fantana de ciment

caldura mare mon cher! incerc sa prind orice mica adiere a vantului, sa ma racoresc macar cateva secunde. uneori seara merg la o fantana arteziana, jeturile puternice de apa sunt cascada mea urbana, stau pe marginea de beton a fantanii si ascult vuietul apei ce cade in torente. aici la fantana e intotdeauna racoare.
am umblat prin toate mall-urile la magazinele mele favorite. de la h&m mi-am luat un tricou albastru cu nasturi si boxeri gri, la pull&bear am gasit un tricou gri cu imprimeu, o bluza neagra cu maneca lunga ce are imprimat un copac si o geaca subtire gri cu linii colorate, iar de la bershka am cumparat un pulover gri cu cateva dungi in nuante albastre. sambata noaptea am fost cu un amic la noua sauna gay. e ok locatia, curata, safe, desi are cateva minusuri, e bine ca exista. majoritatea care erau acolo ii stiam, insa erau si cateva noutati. le-am tras-o la doi tipi in cabina, am stat pana la 6 dimineata. cu totii asteptam sa vina cativa crai care sa ne-o dea bine. n-a fost asa... imi place erotismul, sexul salbatic fara implicatii, doar placerea de moment. summer fun in the city.

duminică, 10 iulie 2011

ice cream

canicula s-a intors in oras, aerul este inabusitor, multe grade in termometre, curg apele pe mine, m-as arunca in dambovita sa ma racoresc. o fac insa cu multe dusuri, ceaiuri si ocazional cu cate o inghetata. iubesc inghetata, cea cu ciocolata sau vanilie, dar nu fac mofturi nici la alte arome. m-am vazut cu o buna prietena cu care am stat la povesti pe terasa la mec savurand un mcflurry. acum vara as manca inghetata in fiecare zi. am vorbit despre fosti iubiti si ne-am uitat dupa barbatii care aratau bine. evident ca mie mi-au placut mai multi ca numar decat ei. femeile sunt pretentioase si uneori imi dau senzatia ca nici nu stiu ce vor. eu caut sex, vreau cat mai mult sex de calitate cu cati mai multi barbati dotati, sa mi-o traga pana nu mai pot. insa nu tot timpul am parte de partide hot sau de barbati misto.
ieri m-am plimbat prin herastrau, am inchiriat o bicicleta la care am pedalat vanjos vreo 45 de minute, deja obosisem si-mi tremura tot corpul, apoi am intrat in gradina japoneza pentru o scurta plimbare, imi place acest loc, dupa care am fost sa privesc lacul cu pasarile si barcutele de sezon. vreau la mare, sa inot in valuri, sa ma plimb pe malul marii, sa ascult vuietul marii... ascult blonde redhead, imi place mult sound-ul lor. misery is a butterfly.

sâmbătă, 9 iulie 2011

lavender & sunflower

s-a umplut orasul de lavanda si buchete de floarea soarelui. imi place mirosul revigorant, puternic al lavandei si culoarea ei. nu am vazut niciodata un camp cu lavanda insa sunt sigur ca as fi incantat. stiu ca regiunea provence, sudul frantei, este renumita pentru intinsele campuri de lavanda. nu pot decat sa-mi inchipui cum miroase acolo. desi nu sunt un fan al galbenului, pe floarea soarelui o gasesc a fi mareata precum o regina. vizual un camp cu floarea soarelui, acel galben puternic, intens, este impresionant.
vor apare noi parfumuri masculine: attimo pour homme salvatore ferragamo, black soul imperial ted lapidus, potion for man dsquared2, kokorico jean paul gaultier. muzici noi am: noul single coldplay - imi place videoclipul, vesel, plin de culoare, the black ghosts, gomez, kaiser chiefs, russian red, thievery corporation, tim booth.
daca tot au inceput reducerile la haine am mers prin malluri sa vad ce gasesc, nu cine stie ce, totusi la reserved am gasit jeansi indigo cu o croiala misto, stramti si un tricou verde azur. h&m-ul m-a dezamagit. la pull&bear au haine misto insa scumpe. am cunoscut cativa gay ok cu care mi-am tras-o, un austriac vienez, un israelian care traieste in franta si un sloven.