miercuri, 23 septembrie 2009

great gifts

un prieten mi-a adus trei mari sacose cu haine si incaltaminte, toate numai de firme: h&m, gap, pull&bear, zara, converse, camper. multe tricouri, bluze, pulovere, hanorace, geci, pantaloni, bascheti, pantofi sport. toalele sunt exact pe stilul, marimea si culorile mele preferate. imi vin ca turnate. m-a facut atat de fericit dandu-mi toate aceste haine superbe. m-am simtit ca un copil in ziua de craciun, cand desface cadourile, curios sa descopere ce este in ele. uite ca am noroc cu acest mare mare cadou la care nici nu ma asteptam. m-a innoit din cap pana in picioare. de emotii nici nu am putut sa dorm toata noaptea. ma tot uitam la ele, le imbratisam, le aranjam. imi venea sa ma imbrac cu toate deodata. am camera full de haine, nici nu mai stiu pe unde sa le pun. din cand in cand le triez si dau ce nu mai vreau sa pastrez. unele lucruri trebuie sa circule cat timp sunt in stare buna. de ce sa distrugi ceva ce poate aduce o bucurie altuia? de multe ori putem face bine doar printr-un simplu gest, fara prea mult deranj, aducand mari beneficii altuia. totul este sa vrem. suntem oameni, trebuie sa fim buni.

sâmbătă, 19 septembrie 2009

toamna, filme, muzici

a venit toamna. caldurile verii s-au domolit, traficul a redevenit infernal, ritmul vibrant al vietii cotidiene a reintrat in stare alerta. odata cu noul anotimp incep noile sezoane ale serialelor la care ma uit si asta ma bucura mult. californication, dexter, fringe. sper ca hung va continua.
reducerile la haine sunt deja de domeniul trecutului, insa am avut norocul sa mai gasesc la springfield the finale sales de unde mi-am luat doua tricouri dragute. am multe tricouri da parca nu-mi sunt indeajuns. cand vad unul care-mi place si daca nu-i prea scump mi-l iau pentru ca stiu ca atunci cand il voi purta ma voi simtii bine. un amic mi-a facut cadou un eau de toilette rykiel homme, prea fresh-amar pentru gusturile mele, insa imi place sticluta parfumului, este in forma de t-shirt.
ieri am jucat un joc. la hanul lui manuc era o mare papusa pe nume tanta, ea venise in bucuresti pentru al gasi pe mitica. urmarind povestea, trebuia sa gasesti 10 locuri unde erau alte papusi simboluri care-ti ofereau indicii spre urmatoarea locatie. asa am pornit la drum prin centrul vechi si am ajuns in locuri ca: curtea veche, muzeul de istorie, cladirea cec, pasajul villacrosse, muzeul sutu, biblioteca din strada doamnei, pasajul hanul cu tei, biserica stavropoleos si caru cu bere, aici astepta mitica. a fost funny. mi-ar fi placut sa am aparatul foto pentru a poza toate aceste personaje de poveste, insa nu l-am avut.
in ultimul timp am vazut cateva filme, unele mai vechi pe care doream sa le vad de ani de zile: l'amant, the piano, the fall; altele noi: antichrist, coco avant chanel, los abrazos rotos.
cele mai recente muzici sunt: basement jaxx, david gray, jupiter one, kings of convenience, lunic, madonna, owen, the xx.