luni, 20 iulie 2009

all the right places

este o noapte linistita de vara, vantul adie usor, ard la geamul camerei un betisor parfumat, ascult lisa stansfield, pe care nu am mai ascultat-o demult, chiar imi era dor de muzica si vocea ei naturala, elefanteii din onix de pe raft parca imi zambesc, simt o pace in interiorul meu.
am fost doua saptamani la vienna si munchen. m-am suit intr-un avion low cost si intr-o ora jumate eram la vienna. am stat la prietenii mei, am fost in vizita la alti prieteni, am participat la parada gay, am fost in bar cu darkroom, in parcul din fata primariei, unde noaptea se face sex in boschete si nu in ultimul rand am facut shopping luandu-mi o geanta de haine h&m si springfield, mai ales ca erau reduceri. tramvaiele din vienna aveau steguletul gay rainbow. la munchen am plecat cu trenul obb railjet. drumul pana acolo este superb, genul valea prahovei insa cu mult mai frumos, am trecut prin multe tuneluri, orasele linz si salzburg. am stat acasa la o buna prietena. munchenul mi-a placut ca oras insa nu si oamenii. bavarezii mi s-au parut a fi suspiciosi, rezervati, cu nasul pe sus, plini de ei. am stat 3 ore intr-un bar gay plin si nimeni nu mi-a spus un buna. vremea a fost oribila, frig, cenusie, multa ploaie, cam cum este aici in octombrie. am prins o zi mai insorita insa seara tot a plouat. a trebuit sa-mi cumpar pulover si geaca ca paralizam de frig. mi-am luat doua parfumuri pe care mi le doream demult: dior homme si viktor & rolf - antidote. toata ziua eram prin magazinele douglas si h&m. mi-am mai luat un superb dildo, destul de mare, care ma satisface minunat si un teanc de reviste gay gratuite de prin baruri.
prietenii mei din budapest mi-au spus ca ungaria a legalizat parteneriatul gay si ca ei deja si-au oficiat relatia. bravo lor. nici nu ma mai intreb oare cand va fi posibil si la noi asa ceva...
cartile pe care mi le-am luat in ultimul timp: din seria ghidul xenofobului - germanii, olandezii si englezii; la shopping si nu regret, manual de stil pe timp de criza; eseuri de indragostit - alain de botton si memoriile lui hadrian - marguerite yourcenar.
muzici: elizabeth and the catapult, engineers, florence and the machine, flunk, foreign born, just jack, miike snow, pati yang, patrick wolf, vienna teng.
am avut o vacanta misto, mi-a venit greu sa reincep jobul insa am fost in all the right places.