luni, 30 iunie 2008

cafe del mar

ascult una dintre compilatiile cafe del mar. imi place muzica asta relaxanta, chill, ma poarta cu gandul la plaja, mare, spania, locuri care imi plac atat de mult. simt o deosebita place sa ma relaxez, mai ales pe caldurile astea naucitoare de peste 40 C. chiar daca nu am ajuns pe plaja, imi creez o mica plaja in camera mea, fara nisip, doar ajutandu-ma de imaginatie. prin simplul fapt ca stau intins in pat, savurez o cana cu ceai si visez la acea plaja, ma simt bine. imaginatia imi zboara catre acele locuri si pentru cateva momente ma rup de realitate si ma transpun acolo, incerc sa simt ce as simtii daca as fi acolo. unele senzatii sunt deja-vu. nu caut plaje exotice, luxuriante, doar una normala, salbatica, frumoasa, unde sa ma simt ca fiind o parte din acel mediu natural. sa nu fiu singur acolo, sa fiu cu iubitul meu, sa stam unul langa altul pe nisip, dezbracati, sa-l ating asa cum stiu doar eu, sa ne iubim, sau pur si simplu sa stam unul langa altul. aceasta comuniune reciproca dintre noi si cu natura, este un veritabil elixir al vietii. asa simt.
muzica curge si-mi da stari. tot acest concept lounge cafe del mar, aria, dreams, classic, rue du soleil, editiile aniversare, acest melange eclectic, ma transpune intr-o lume de visare. nisipul, apa, parfumul au acelasi efect. aceste fragmente pe care le captez ma fac fericit. pentru ca pana la urma nu suntem decat stardust in acest univers.

luni, 16 iunie 2008

electro

cu toate ca sunt un mare fan ascultator de muzici indie-britpop, devorez cu o mare placere si genul electro. trupe ca air, goldfrapp, faithless, massive attack, printre multe altele, ma innebunesc pur si simplu. pe unii dintre ei i-am vazut performand live, fiecare prezentand un show deosebit, incendiar, splendid. imi place sa merg la concerte, mai putin statul in picioare care este foarte obositor, insa placerea de a vedea artistii preferati pe scena invinge oboseala. dupa aia sunt terminat insa ce mai conteaza.
cu vreo doi ani in urma calvin klein a scos o editie limitata a celebrului ck one care s-a numit electric. un cu totul alt miros de un verde crud, absolut refreshing-efervescent. in nebunia mea am asociat imediat acest parfum cu muzica electro, cu o furtuna de electricitate sau cu unda de lumina a laserelor din discoteci. adevarate stari transcedentale.
un alt miros tot din zona asta a electroului verde este higher energy de la dior, o adevarata descatusare de energie masculina, un vibe care te loveste precum un tsunami. continuand cu impulsurile asociative, imi place foarte mult piesa 'electrical storm' a celor de la U2: swimming in the sound... baby don't cry.

vineri, 13 iunie 2008

nu vreau sa fiu frumos

imaginea conteaza. ambalajul vinde. traim sub asediul imaginilor, vizualului, reclamelor, ambalajelor frumos colorate. unii dintre noi au devenit obsedati de felul cum arata, vor sa fie cat mai frumosi sau asa isi inchipuie, vor sa fie adevarate icon-uri. frumusetea este relativa, interpretabila. frumusetea o intalnesti in operele de arta din muzee, in reclamele din reviste, mai putin in viata reala sau pe strada. stiu multi gay care se cred frumuseti rapitoare, adevarate dive, cand de fapt nu sunt decat tipi banali, falsi si patetici. la varsta adolescentei mai este de inteles, insa cand deja ai trecut de 26 de ani nu mai e scuzabil. nu sunt critic, nu judec pe nimeni, incerc sa fiu obiectiv, tolerant, intelegator. am un simt estetic dezvoltat si-mi place sa ma documentez. noi gayi suntem inzestrati cu un simt artistic in general, chiar daca asta suna ca un cliseu. am ajuns la varsta si intelepciunea la care nu mai pun mare pret pe look, ci pe interior. e mai important ce oferi din suflet, calitatea sentimentelor, a comportamentului, decat cum arati fizic sau hainele pe care le porti. nu sunt un brand, sunt doar un om normal. nu vreau sa fiu frumos.

sâmbătă, 7 iunie 2008

in gradina de la tara

o foarte buna prietena m-a invitat sa mergem la tara, aproape de bucuresti, unde are o casa cu gradina. ce putea fi mai placut decat o iesire din oras... poate o iesire cu iubitul, insa de data asta am vrut sa fim intre noi "fetele". dupa un trafic infernal am reusit sa scapam de oras si ne-am indreptat cu viteza spre casuta de la tara. aici draguta ei mamica ne astepta cu o gaina prajita la gratar si cu o mare salata de sezon. cum nu mancasem mai nimic toata ziua si aveam o mare foame in mine, aceste bunatati regale au picat cum nu se poate mai bine. am bagat in mine piept, pulpa si ficatel, absolut delicioase, totul la o masa simpla in curte la umbra unui copac. nu am fite de diva, sunt un tip simplu, am crescut in vacante la bunici la curte si chiar ador acest stil simplu, natural. vestitul kfc nu face doi bani in comparatie cu minunata gaina prajita la gratar.
dupa ce am devorat acest festin, am pornit la explorarea gradinii, mai ales a tufelor de capsuni de sub randurile de vita de vie. am gasit ciorchine de capsuni aproape coapte, fragile, minunat de gustoase. am bagat in mine la greu. de ani de zile nu mai mancasem capsuni, ca eu nu-mi cumpar asa ceva. tot prin acea natura salbatica insa primitoare am descopetit tufe cu zmeura, alta delicatesa din care nu mai gustasem din copilarie. cu grija pentru a nu-mi zgaria mainile in puzderia de mici tepi alte tufelor, am ciugulit delicatele zmeurici. apoi am gasit cateva boschete de coacaze negre si dupa ce am intrebat ce sunt, daca sunt comestibile si nu ma otravesc, am gustat din aceste bobite acre insa pline de vitamine. am mai gasit niste copaci de visini care pe marginile crengilor aveau fructele deja coapte, asa ca am gustat si cateva visine ca sa fiu in ton cu fructele acre. m-am intors din nou la capsuni ca erau tentatia cea mai mare si gustoasa.
m-am jucat cu catelusa si dragalasul ei pui alb ca un ursulet polar. i-am pus numele fram. am mai vazut 3 pisicuti draguti si pufosi insa erau cam adormiti si nu aveau chef de joaca. nu i-am deranjat. apoi am trecut in curtea gainilor si le-am dus niste iarba, s-au bucurat de verdeata primita si au fost prietenoase cu mine.
in spatele gradinii curge un rau, m-am simtit imediat ca kylie in where the wild roses grow, mai ales ca tanti are gradina plina de trandafiri si crini. ce decor natural, salbatic, ospitalier si atat de relaxant. am stat pe o piatra cateva momente si m-am bucurat de acest piesaj rustic. eram destul de obosit insa aceasta iesire in natura m-a umplut de energie pozitiva si m-a relaxat. prietena mea a venit si ea si ne-am pus pe chicotit, ca doar asa cum am zis la inceput am iesit intre fete.
cele 3 ore petrecute in gradina de la tara au fost mai ceva decat o sedinta spa, o adevarata sursa naturala de reincarcare a bateriilor. imi pare bine ca am ajuns in aceasta gradina simpla, primitoare, verde si iti multumesc draga pentru ca mi-ai aratat acest paradis al tau.

duminică, 1 iunie 2008

3 some

sunt un mare fan sex in 3. imi place mult mai mult sexul in 3, sunt alte senzatii mai intense, satisfactia e dubla, marjezi altfel cu versatilitatea situatiei. ce poate fi mai placut decat sa fi rezolvat la ambele capete in acelasi timp? micul secret al reusitei unei partide 3 some este ca cei 3 sa se placa in masuri cat mai egale, sa fie versatili, sa se armonizeze momentului. o partida 3 some reusita iti aduce satisfactii si senzatii de extaz. imi place sa fiu prins la mijloc, senzatia de penetrare dubla ma pune in transa. fac sex in 3 foarte rar si nu de fiecare data rezultatul este cel dorit. chiar mi-e dor de o buna partida in 3.
apreciez cuplurile care uneori invita pe a 3-a persoana sa li se alature. inseamna ca sunt maturi, sinceri unul cu altul, relatia lor este puternica, sudata, isi respecta dorintele, nu sunt frustrati sau ipocriti, stiu ce e bine pt relatia lor.
cativa regizori cu viziune si indrazneti au avut curajul sa arate in filmele lor o partida 3 some. imi vin acum in minte filmele 'the dreamers', superbul 'shortbus', 'y tu mama tambien', intortocheatul thriller 'wild things', 'ken park', adolescentinul 'threesome' sau cultul 'cabaret'.
un 3 some este sex pur, esti vanator si prada in acelasi timp, nu te implici sentimental, savurezi la maxim momentul, iti satisfaci fanteziile si dorintele carnale, nimic nu se compara cu o astfel de experienta. go for it!