vineri, 30 mai 2008

de la vinyl la digital

sunt un mare pasionat de muzica. ascult muzici aproape tot timpul. de multe ori adorm cu pc-ul deschis, cantecele curgand in winamp. muzica este viata mea. un bun prieten ma tachineaza si-mi zice: cum draga parca spuneai ca sexul este viata ta... ok, da imi place sexul, insa nu pot face sex tot timpul, in schimb muzica o ascult mereu si sunt senzatii diferite.
pe cand aveam 6 ani, cand inca nici nu invatasem bine sa scriu, mi-am facut un caiet de cantece, in care scriam versurile pieselor care imi placeau. tin minte ca primul cantec a fost "taina noptii". de-alungul a 12 ani am scris versurile la aproximativ 1000 de cantece.
in anii '80 am inceput sa-mi cumpar discuri vinyl. primul album achizitionat a fost Loredana- buna seara iubito. a fost o isterie de masa acel disc. nici nu aveam pick-up insa eu imi cumparam discuri. la acea vreme ascultam divele momentului": loredana, silvia, mihaela, angela, mirabela. mergeam cu discurile la o colega de clasa si asculatm la pick-up-ul ei. prin '90 am reusit sa-mi cumpar un pick-up cehoslovac tesla. si acum mi-ar face placere sa ascult muzica la pick-up. a fost prima dragoste.
imediat dupa revolutie au inceput sa apara pe tarabe casetele, la inceput cele pirat trase de studiouri si apoi cele poloneze. prima caseta cumparata a fost george michael - listen without prejudice. un album de care m-am indragostit, pe care il ascultam in continuu. era idolul meu, tocmai de aceea mi-am dat gaura in urechea stanga si purtam o cruce luata de pe tarabele tiganilor din piata. decupam poze din reviste, aveam postere, mape si insigne cu el. la acea vreme nici nu visam va voi merge vreodata la un concert george michael. visul a devenit realitate anul trecut. am jubilat la acel concert. am tipat si cantat pana am ramas fara voce.
in cativa ani mi-am luat o gramada de casete din magazine sau tarabele care impinzisera tot centrul sau culoarele de la metrou. acele casete vivo sau pocker. prin '95 au aparut pe piata casetele originale, mai scumpe insa calitate mai buna. de-a lungul anilor mi-am luat in jur de 3000 de casete. erau averea mea cea mai de pret. am bagat multi bani in ele. apoi am inceput sa-mi cumpar cd-uri. tehnica avansa vertiginos. cand am descoperit computerul, programul nero, lucrurile au devenit mult mai simple, mi-am tras cateva sute de cd-uri.
de cativa ani downloadez la greu, este era mp3-iului, stochez toata muzica in hardul computerului sau pe dvd-uri. am mii de artisti, discografii complete. in fiecare zi descarc cel putin un album. ma intreb ce va mai urma dupa digital, mp3, mp4a sau alte formate. vom trai si vom vedea.

marți, 27 mai 2008

marsul gay

revin la ideea articolului anterior pentru ca mi-am dat seama ca nu am spus totul. uneori sunt atat de distrat. vreau sa conturez mai bine aceste ganduri care fierb in mine. vorbeam despre marsul gay de sambata, despre drepturile pe care trebuie sa le avem. mi se pare firesc ca atunci cand voi considera ca sunt pregatit si vreau sa-mi oficiez relatia cu partenerul, sa am posibilitatea si dreptul de a incheia un parteneriat civil recunoscut de statul roman. altfel relatia nu are nici o credibilitate juridica. nu poti obtine un credit bancar, nu ai dreptul la mostenire sau succesiune, nu poti incheia un contract de inchiriere a unui apartament, daca partenerul este internat in spital nu-l poti vizita sau lua decizii importante ca nu faci parte din familie, nu poti avea bunuri in comun, nu esti recunoscut ca cuplu. platesc aceleasi taxe, de ce sa nu am si aceleasi drepturi?
miscarea gay moderna a inceput in statele unite inca din anul 1950 cand un barbat gay pe nume harry hay a format un grup de activisti gay fiind satui de tratamentul inegal din partea autoritatilor din cauza orientarii lor sexuale. in vara anului 1969 la new york, un grup de gay au opus rezistenta politiei, ajungandu-se la lupte de strada. este vorba de celebrul caz stonewall. in 1970 a fost organizat primul mars gay, tot in new york. steagul rainbow numit si steagul libertatii, semnifica lupta de eliberare + diversitatea gay si a fost folosit pentru prima data la parada gay din san francisco in 1978.
am avut sansa ca anul trecut sa particip la parada christopher street day din stuttgart, sa simt pe pielea mea ce inseamna cu adevarat o parada gay unde au fost prezenti cateva sute de mii de oameni. a fost cu adevarat impresionant, o experienta absolut deosebita.
mesajul meu este: lasa deoparte rautatile, invidiile, frustrarile, ai curaj, fi tu insuti si doar uniti vom face lucruri misto.

pride parade

am fost la marsul gay de sambata. nu mi s-a intamplat nimic rau. la terminarea marsului am fost vigilent si am luat taxiul impreuna cu prietenii mei straini. m-am tot uitat la pozele si articolele despre mars publicate in presa, nu am aparut in nici o poza, nu a venit nici un jurnalist la mine pentru a-mi cere opinia. mai bine. nu pentru asta m-am dus la acest mars, nu-mi vand imaginea, nu fac parada, sunt doar un tip normal, banal, imbracat in jeansi si tricou, tuns scurt. nu mi-am pus pene colorate pentru a-mi cere drepturile. presa nu vrea sa arate un tip obisnuit asa ca mine, s-au imblulzit pe cei cativa travestiti, ca doar imaginile socante vand mai bine. mi se pare nedrept. cred ca reprezint mai bine imaginea gay-ului roman. majoritatii de heterosexuali, mai ales celor care sunt impotriva noastra, trebuie sa le aratam ca suntem normali, umani, ca nu suntem diferiti fata de ei, ca avem demnitate, ca ne asumam ceea ce suntem, ca avem aceleasi drepturi. nu sa ii socam cu un comportament si o imagine dezgustatoare. asta ii enerveaza, ii porneste impotriva noastra. ceea ce fac in viata mea privata, este o optiune stict personala, cand ies pe strada sunt un tip normal, decent, discret. sunt mandru pentru ceea ce sunt, ma simt bine asa cum sunt, nu as schimba nimic la mine.
de multe ori oamenii nici nu ma cred cand le spun ca sunt gay, pentru ca da sunt out. imi zic: nu arati deloc gay, nu esti imbracat in rochie, nu esti efeminat, nu dai din fund, nu credem ca esti gay. le spun ca au o imagine deformata, gresita si cliseistica a ceea ce inseamna gay, ca marea majoritate a gaylor sunt oameni normali care nu ies cu nimic in evidenta. vorbesc cu ei, le explic cum stau lucrurile, se gandesc un pic si de cele mai multe ori imi dau dreptate. scopul meu nu este sa-i fac sa ma accepte, sa ma iubeasca, nu-mi sunt familie si nici prieteni, vreau doar sa fiu lasat in pace sa-mi vad de viata mea, sa nu fiu agresat, discriminat pentru faptul ca sunt gay. si reusesc asta. asa ca nu mai veniti cu scuze penibile ca va este teama sa aratati ceea ce sunteti, ca societatea este intoleranta cu voi, scuze se gasesc intotdeauna, asumati-va curajul de a fi si a arata fata teama ceea ce sunteti, oamenii apreciaza sinceritatea, onestitatea. cred ca adevarata homofobie se afla in randurile noastre, a "comunitatii", majoritatea oamenilor sunt toleranti sau pur si simplu nu prea le pasa, au problemele lor. am multi amici hetero care au inteles ca nu reprezentam un pericol, care chiar ma plac si ma respecta pentru ceea ce sunt.
a fi gay nu insemna numai a te duce in parc in cautare de sex sau cautand pe internet, inseamna cu mult mai mult, este o identitate, o intreaga cultura, o parte din viata. de asta cei din alte tari traiesc mai bine, au luptat pentru obtinerea drepturilor esentiale. este inutil sa calatorim in strainatate daca nu invatam nimic. doar pentru a ne satura foamea de sex si a ne etala hainele de firma cumparate..., este jignitor si enervant ca asta se intampla aici.
eu sunt un gay militant, un activist free lancer, de peste 15 ani duc aceasta lupta. nu sunt un erou, nu vreau recunoastere, fac asta pentru ca asa simt si sunt constient ca de noi depinde sa reusim. ca mine mai sunt cativa insa prea putini. restul stau deoparte, ascunsi si isi plang soarta. fiecare e liber sa gandeasca, sa fac ce vrea, traim in democratie. insa nu te astepta la rezultate marete cand stai cu mainile in san. poate suna ca un slogan socialist insa cred ca doar impreuna uniti vom reusi. avanti popolo!

duminică, 25 mai 2008

true love waits

cred ca adevarata dragoste asteapta. sau noi putem sa asteptam atunci cand iubim cu adevarat in situatia in care viata ne desparte de iubitul nostru. il asteptam sa se intoarca.
cu toti cautam dragoste, sa fim iubiti, sa iubim, pentru unii e chiar scopul vietii. de putine ori reusim. uneori ne intrebam: oare chiar merita toata aceasta tevatura numita dragoste? acest raspuns nu-l pot da eu decat pentru mine insumi. fiecare stie mai bine ce simte, prin ce trece, nu pot simtii eu pentru tine.
e o chestiune de sansa sa intalnesti dragostea, persoana potrivita care sa te faca fericit. facem sex cu atatia pentru care nu simtim nimic mai mult decat un spasm de moment, mai ales cand ejaculam. apoi nu stim cum sa ne spalam, sa ne tragem hainele pe noi si sa plecam mai repede de acolo. e cu totul altceva cand facem sex cu iubitul. ne vine sa intram cu totul il el sau el in noi, dupa caz. cand nu ne mai saturam sa-l sorbim din priviri, sa-l tinem in brate ca pe cel mai pretios lucru din lume. cand ne infioara orice atingere din partea lui si ne doare orice mic incident neplacut.
iubirea inseamna daruire, tandrete, fericire, implinire, extaz si multe alte lucruri frumoase. toti scriitorii lumii au scris mii de carti despre iubire. au daruit acestui sentiment adevarate bijuterii literare. si totusi nimeni nu poate spune cu exactitate ce este iubirea. ramane un mister care ne este permis sa il atingem, sa-l traim trup si suflet, insa nimic mai mult. nu exista o definitie, o reteta a dragostei. ea se simte, pluteste in aer, se citeste pe fetele noastre, radiem, ne da o aura speciala. oamenii care iubesc emana bunatate.
dragostea este ca un parfum care pluteste incantandu-ne simturile. just don't leave, don't leave...

airbag

exista momente in viata cand ne intalnim cu situatii mai deosebite, suntem pusi in fata unor evenimente bune sau rele carora trebuie sa le facem fata, sa trecem peste ele cu cat mai putine prejudicii. existenta noastra linistita se poate rasucii intr-o fractiune de secunda in cu totul altceva. viata este imprevizibila. nu avem capacitatea de a prevede viitorul, nici macar cel apropiat, chiar daca uneori simtim ceva, nu stim ce poate fi. de la simplul caz cand mergi pe strada si deodata in multimea de oameni care trec pe langa tine il vezi pe el, the most handsome guy, venind inspre tine. inima incepe sa-ti bata mai repede, iti pierzi capul, simti ca te indragostesti subit, pentru o fractiune de secunda ai senzatia ca totul se desfasoara cu incetinitorul, ca vezi clar fiecare cadru, ca totul se focalizeaza doar pe tine si el. exact ca in unele secvente din filmul matrix. e o clipa unica, suspendata undeva in acest perpetuum mobile, iar tu vrei ca aceasta clipa sa ramana asa cat mai mult posibil. insa este doar o clipa, ea trece, nu ne putem interpune timpului. sau nefericitele stupide accidente cand traversezi strada si deodata zbang, esti lovit de o masina in viteza. nu vreau sa ma gandesc la astfel de lucruri urate insa ele se intampla. in aceste situatii imprevizibile este bine sa ai un airbag care sa te protejeze, sa-ti salveze viata. sansa, norocul, clipa fatala, ne lovesc, sunt prezente in viata noastra. nu le putem ignora. asculta-ti inima, fi atent si bucura-te de fiecare clipa care-ti este data sa o traiesti. ea poate fi ultima sau un nou inceput.

sâmbătă, 24 mai 2008

jasmine

iasomia, aceasta gingasa micuta floare alba, este una dintre florile mele preferate. iubesc mirosul lor unic, inocent, curat, puternic. de fiecare data cand imi iese in cale o tufa de iasomie ma opresc si inspir parfumul lor. nu demult i-am dus iubitului meu o mica ramurica de iasomie, de i-a parfumat toata camera. nu sunt adeptul ruperii florilor, ele se simt mai bine acolo unde sunt in mediul lor natural, sa le lasam sa creasca acolo, punerea lor in vaza nu este decat o moarte lenta. in gradinina bunicii aveam cateva tufe de iasomie, imi facea o deosebita placere sa ma las purtat de gingasul lor parfum. pur si simplu m-as ortavii cu mirosul lor. insa nu e cazul, vreau inca sa traiesc.
am cateva ceaiuri verzi sau negre cu iasomie. le savurez de fiecare data. sunt un mare bautor de ceai, cu precadere cele verzi. mai ales ca contin antioxidanti, ajuta la slabit si chiar sunt gustoase. pe micuta mea masuta se afla intotdeauna ceainicul, canile si farfurioarele de ceai. am un mic ritual al ceaiului. am citit cateva carti despre arta asiatica a ceaiului, am aflat atatea lucruri interesante despre cultura si modul de preparare al ceaiului. incerc sa-mi aduc un plus de fericire in viata cu aceasta mica savoare. lucrurile mici, pline de esenta, pot aduce atat de multe satisfactii.
colectionez mici cutiute metalice cu diferite desene pe ele, adevarate lumi de povesti, in care tin frunzele de ceai pe care mi le cumpar in special de la carturesti. ei au o mare varietate de ceaiuri. arata foarte bine magazinul lor, ma refer la cel de pe magheru-artur verona, acea casa impunatoare, majestuoasa, care inca mai pastreaza parfumul anilor interbelici. ma simt bine in magazinul lor, vanzatorii sunt amabili, culti, simpatici.
pure poison de la dior contine o mare cantitate de iasomie in formula sa, dezvaluind cu voluptate acesta fermecatoare mireasma. mirosul aparent inocent te captiveaza prin misterioasa seductie irezistibila, purtandu-te prin alchimia unei senzualitati luminoase. o revelanta poveste cu zane nicicand relatata inainte.

joi, 22 mai 2008

(star) sailor's

toti gayi au fetishuri cu uniforme. army, politisti, marinari, pompieri, muncitori in salopeta, leather. ale mele sunt cu marinari. de mic m-au atras marinarii si uniformele lor. in anii '80 prin august cand se sarbatorea cu mare fast ziua marinei, mergem cu familia la parada marinarilor pe care ii sorbeam din priviri. mai ales la demonstratiile de innot. efectiv ma inmuiam de dorinta, mama intrebandu-ma tot timpul daca ma simt bine, daca nu mi-e rau din cauza caldurii. de-ar fi stiut ea care era adevarata cauza, ce ganduri perverse imi treceau prin minte inca de pe atunci.
culoarea mea preferata este albastrul, toate nuantele de la bleo la bleomarin sau chiar indigo. in garderoba mea jumatate din haine sunt de culoare albastra. sunt innebunit dupa ochii albastri. trei dintre fostii mei iubiti au ochii albastri. din pacate eu am ochii caprui, bunica din partea mamei are ochii albastri insa genetica a vrut ca aceasta caracteristica sa nu fie transmisa mai departe.
nicole kidman in filmul "eyes wide shut" avea fantezii erotice cu un superb marinar. ohhh, cine nu ar avea fantezii orgasmice cu asa ceva. da,vreau sa fiu violat de un superb marinar dotat.
kylie in noul show a inclus un act cu marinari. magnific, splendid. jean-paul gaultier si-a pus in practica prin costumele create toate fanteziile. de fapt inca de prin anii '90 el a dat o noua definitie stilului sailor's ridicandu-l la nivelul de cult, revolutionand moda. ca sa nu mai spun de superba sticla si reclama parfumului "le male". adevarat cult. printre zecile de sticlute de parfumuri pe care le am, le male ocupa un loc aparte.
celebrul cuplu de artisti gay pierre et gilles prin lucrarile lor de pictura si fotografie au exploatat la maxim conceptul sailor's, realizand adevarate capodopere. m-am uitat mai demult pe un catalog de-al lor, wow, superi geniali. romantici-expresionisti-suprarealisti.
si pet shop boys au adus tribut imaginii marinaresti in clipurile lor, creand un original decor vizual de colaj suprarealist sailor-pop art. go west.

miercuri, 21 mai 2008

nu-di-ty

este vara, caldura mare, punem cat mai putine haine pe noi sau chiar deloc, depinde de context si asteptam cu nerabdare binemeritatul concediu care sa ne duca la mare, munte sau prin alte meleaguri mai pitoresti. numai in bucuresti sa nu stai ca nu prea ai ce face pe aici. aerul e torid, soarele arde, baietii s-au tras la pantaloni scurti, mmm nice, unii au craci misto. asa ca o simpla plimbare pe bulevard sau parc iti poate aduce destule satisfactii vizuale. o privire discreta sau chiar mai insistenta nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni, din contra cel vizat ar trebui sa se simta flatat, ca doar ma uit la cineva frumos, nu o uratanie.
bine spunea george michael : "let's go outside in the sunshine I know you want to, but you can't say yes / let's go outside in the moonshine take me to the places that i love best. stie el bine ce stie.
pe caldurile astea stau mai tot timpul gol in casa, ma simt cel mai bine asa dezbracat. nu mai suport hainele care-mi dau senzatia ca se lipesc de mine. fac cateva dusuri pe zi, sunt un pic obsedat de curatenie. mai ales ca am cateva geluri de dus care imi plac mult si-mi rasfat simturile cu ele.
cand merg la vama fac numai nudism, nu ca as fi exchibitionist, insa ma simt liber asa. senzatiile pe care le simt cand innot gol in mare sunt divine. imi place la vama, stau cu cortul, ma relaxez, sunt mai aproape de salbaticia naturii si de natura umana. intotdeauna sunt destui masculi la care-mi clatesc ochii si-mi stimuleaza imaginatia perversa. cu unii chiar reusesc sa ajung in cort sau prin boschete pentru o portie de sex rapida. ce poate fi mai placut de atat? i'm a bitchy boy.
radiohead au pe ultimul lor album o piesa lenta, senzuala, cu un ritm obsesivo-sacadant:"nude". ma pune in transa piesa asta. am albumul de 9 luni, il ascult des cu mare placere, nu m-am plictisit de el. mi se pare cel mai bun disc al lor. thom yorke e genial. casa de discuri care ii scotea pe suede tot nude se chema. imi place acest cuvant, imi starneste imaginatia. vamos a la playa!

levi strauss 501 vs. cowboys

un alt mare fetish pe care il am sunt jeansi levi strauss, in special modelul clasic 501. am cateva perechi care vin atat de bine pe mine si ma fac horny. sunt niste clasici in viata. efectiv ii iubesc. sunt sigur ca celebrul cowboy din reclama marlboro poarta levi's. cat de macho arata, wow... cat as vrea sa ma prinda cu lasoul, sa ma lege si sa ma violeze. modeste fanteziile mele, nu?
cred ca mi-a placut prea mult brokeback mountain, ha ha ha. frumosi baietii, pacat ca Heath Ledger nu mai este printre cei vii. chiar era un actor talentat. am plans cand am aflat ca a murit. uneori in viata se intampla accidente stupide cu urmari grave si ireversibile care lasa urme adanci in sufletul nostru. foarte trist, insa trebuie sa avem putere sa depasim orice greutate, sa trecem peste orice situatie, sa nu ne lasam innecati in durere, suferinta, drama. de noi depinde sa reusim. imi spun tot timpul: nu sunt o drama queen. si cum zice vorba aia: ce nu ma omoara ma face mai puternic. c'e la vie, vorba francezului.
revenind la jeansi, ca de la asta am plecat, sunt practici, sexy, rezistenti, se adapteaza cu brio oricarei situatii si ne fac fundul misto. calitati incontestabile pe care le cautam si in partenerii nostri.
o alta marca de jeansi care m-a cucerit este diesel. am doar o pereche, insa sunt super stylish. imi place firul de ata rosie din cusatura lor. nu ma dau in vant dupa produsele italienesti, insa au cateva branduri de renume. bravo lor. bine zice sloganul diesel : “For Successful Living”.

marți, 20 mai 2008

h&m

sunt un mare fan al hainelor h&m. de fiecare data cand ajung in strainatate, caut magazinele lor si imi cumpar tricouri, bluze, plovorase, curele, pantaloni sau chiloti. mai ales daca am norocul sa fie la reduceri. poti lua o gramada de lucruri bune si frumoase la preturi mici. nici nu mai stiu ce sa-mi iau ca toate imi plac. pacat ca nu au venit inca si pe piata noastra. auzisem un zvon ca s-ar deschide in septembrie un magazin h&m intr-unul din mall-uri. vom trai si vom vedea. viva la revolucion!

underwear

unul dintre marile mele fetishuri il reprezinta chilotii. ai mei sau ai altora. cat de sexy arata un barbat in chiloti, ah! anii trecuti imi tapetasem peretii camerei cu reclame din reviste care aratau barbati in chiloti. si ce barbati, numai bucati superbe. toti amicii care veneau erau innebuniti dupa afisele mele si ma intrebau cum de rezist cu aceste tentatii in cametra. simplu, le tratam exact ceea ce erau, niste imagini. ma obisnuisem cu ele. singurul mic regret pe care il puteam avea era ca acesti superbi barbati ramaneau doar o fantezie si nu deveneau realitate. mi-ar fi placut sa le ating minunatele corpuri, sa le simt musculatura, sa le dau chilotii jos si sa mi-i dau si eu jos. ha ha ha! cui nu i-ar fi placut asa ceva? dupa cativa ani am inlocuit barbatii cu hartile. nu ca as fi depasit faza cu fetishul meu asupra chilotilor. insa uneori simt nevoia unei schimbari de decor.
unul dintre prietenii mei imi aduce chiloti mai tot timpul cand pleaca in strainatate. jumatate dintre ei sunt primiti de la el. am tot felul, de la simpli, clasici, colorati, cu modele, boxeri. recent si iubitul meu mi-a facut cadou un set de doi boxeri foarte frumosi. imi fac fundul bombat. da, la capitolul asta stau bine.
sunt absolut fascinat sa merg la piscina, sa admir barbatii care arata bine, care au pachet generos. privirea mi se indreapta cu precadere in zona slipului. imi place sa ghicesc ce se ascunde acolo. uneori poti avea adevarate surprize. mai apreciez pieptul sau picioarele, mai ales daca sunt bine dezvoltati. este o reclama la nu stiu ce banca care arata mai multi poloisti stand in picioare intr-un bazin fara apa. ah ce reclama hot, o adevarata incantare pentru imaginatia noastra. iti vine sa-i lingi ca pe o delicioasa acadea, insa ramanem doar cu privitul si atat.

doggie style

am vazut recent noul mini concert al madonnei de la new york, dat cu ocazia lansari celui mai proaspat album "hard candy". experta a exchibitionismului, a afisat o imagine provocatoare de fata rea si a vrut sa arate cu tot dinadinsul ca este intr-o forma de zile mari in ciuda varstei de aproape 50 de ani. asa cum bine stie ea sa zica, varsta e doar un numar, important e cum te simti si ea stie sa se simta bine. mai mult chiar, ne face si pe noi sa ne simtim bine. imbracata in negru, sexy, usor sado-maso, a adus publicul intr-o stare deliranta de transa. mai mult ca sigur cu toti ne-am fi dorit sa fim acolo. nu s-a sfiit chiar sa ingenuncheze pe scena si sa danseze robotic, doggie style. mmmhhh! imi place mult aceasta pozitie. parca tot ea spunea in erotica: If I take you from behind... da, ce frumos ar fi...
eu sunt un mare fan madonna, o preciez pentru capacitatea de a se reinventa ca imagine, look, sound, ca ramane in top cu fiecare album pe care il scoate, este o femeie desteapta si puternica. albumele ei chiar nu sunt rele deloc. le ascult cu o deosebita placere de fiecare data, nu ma plictisesc si-mi dau energie. inca sper ca va veni vreodata in bucuresti pentru un concert. daca kylie a putut, de ce nu ar putea si ea. speranta moare ultima. strike a pose, vogue!

j'adore

in urma cu 10 ani dior lansa un nou parfum j'adore, care a devenit instant un mare hit. acordul proaspat dat de un superb buchet floral te cucereste definitiv de la prima pulverizare. nu degeaba frumoasa charlize theron isi arunca cu salbaticie hainele de pe ea in clipul publicitar. j'adore intruchipeaza o absoluta emotie, misterioasa, o seductie magnifica divina. nu trebuie sa fi la paris pentru a-i sopti tandru la ureche iubitului: j'adore. il va incanta. barbatilor, gay sau str8, le place sa li se spuna ca sunt cei mai tari lover's, ca stiu sa ofere placere, senzatii intense, great fuck. suntem cuceritori si ne plac blazoanele de merit. nu putem fi cu toti "king" insa macar printi. cateva vorbe dulci spuse atunci cand trebuie ne fac mandri, ne dau putere, ne cresc inima. asa imi tratez iubitul, cu multa afectiune, senzualitate si un bun blowjob. stie ca ce ii ofer este ceva unic, ca ma reinventez de fiecare data dandu-i maxima placere. asta ma face fericit and beat goes on.

we are all made of stars

cu toti suntem facuti din mii de stelute stralucitoare. celulele noastre sunt mici stelute care calatoresc in propriul univers. we are all made of stars. cu toti suntem diferiti, unici, ca un cer senin, instelat dintr-o frumoasa noapte de vara. iti mai aduci aminte cand erai copil si te uitai cu curiozitate si teama la bolta cereasca? cand iti dadeai seama ca esti atat de mic pe pamantul asta, ca un bob de nisip ratacit intre alte mii si mii de boabe si totusi cu insemnatatea ta in acest spatiu.
imi plac stelele, luminile lor calde si palpaitoare, necunoscutul care se ascunde in ele, imensitatea spatiului. cand merg vara in vama veche de acolo de pe plaja privesc noaptea la cerul instelat. e atat de frumos.
nu sunt o pasare de noapte, prefer ziua, lumina, orasele mari, agitatia cotidiana. ma bazez mult pe simtul vizual, am ochi ageri, scanteietori, luminosi. am retineri atunci cand merg in darkroom-uri, ma acomodez greu si cu mare teama acelui loc dark, insa dorinta si tentatia sunt mari mari decat temerile si intru in jocul placerii. devin un vanator dar si o prada. nu ies pana nu sunt devorat, consumat, satisfacut.
francezi au o vorba numai a lor l'heure bleu, este acel scurt moment al zilei cand se intuneca, acea lumina crepusculara care se stinge in departare. guerlain a redat superb aceasta stare misterioasa, invaluitoare in parfumul l'heure bleu. iubesc parfumurile guerlain sunt cu totul speciale.

iubesc

iubesc. prietenul meu este olandez, mai mare decat mine cu 10 ani si e un om minunat. este ca si mine in multe privinte, de asta s-a si legat o relatie deosebita intre noi. intotdeauna m-am inteles mai bine cu strainii. nu sunt atat de complicati si stiu ce vor. nu ma stiu de mult timp cu el, dar nu timpul conteaza, din primul moment mi-a placut de el, mi-am zis: mmm, ce dragut e... si a fost love at first sight. e rar sa intalnesti asa ceva dar nu imposibil. sentimentul a fost reciproc. chimia a functionat si totul a mers foarte bine, firesc. am inceput sa ne cunoastem mai bine, am vazut ca avem multe lucruri in comun si cel mai important e ca ne simtim bine unul cu altul. eu ma simt bine cu mine insumi, am multe lucruri pe care le fac si care-mi aduc stari bune, uneori chiar fericire, insa in doi poti face mai multe lucruri placute. pe ideea asta merg, doi oameni sunt impreuna cat timp cat le e bine, fara obligatii, fara sa se sufoce, nu suport posesivitatea, fiecare are nevioe de independenta lui. cand iti place de cineva trebuie sa-l iei asa cum este, sa nu incerci sa schimbi nimic, sa-l lasi sa faca ce vrea, sa te bucuri de fiecare moment petrecut impreuna, sa nu fi gelos, sa-i acorzi tot sprijinul. la mine functioneaza. nu mi-a fost usor sa ma instruiesc, insa am capatat experienta din relatiile anterioare, am invatat sa trec peste multe, sa fiu intelept, sa nu repet greselile facute anterior, sa ma maturizez, sa evoluez. pentru ca pana la urma tot mie imi este bine.
sunt de principiul unei relatii deschise, accept ca partenerul sa faca sex cu cine vrea, atata timp cat este discret, ma respecta, se comporta frumos si imi ofera ce am nevoie. nu fidelitatea este cheia reusitei unei relatii. cu toti poftim la multe lucruri, mai bine le consumam, ne simtim bine, relaxati, decat sa ne frustram. putini inteleg si reusesc sa faca asta. nu spun ca ceea ce fac eu este demn de urmat, nu, este bine pentru mine, este calea mea. nu vreau sa traiesc o viata cu nemultumiri, clisee, prejudecati, sa-mi pun singur bariere, nu sunt prost. viata e scurta, o traim dupa cum ne-o facem. nu exista modele de urmat, fiecare caz e particular, unic. depinde de noi cat de mult deschidem fereastra sa luam aer.

luni, 19 mai 2008

despre mine

cred ca e frumos sa spun mai multe lucruri despre mine, sa ma prezint.
sunt George, am 33 ani, zodia varsatorului, dragut, un om normal, sincer, onest, spontan, sociabil, inteligent, sensibil, puternic, prietenos, boem, optimist, gay. pasionat de muzica britpop, indie, pop, jazz-ul anilor 20-50, mare fan radiohead, coldplay, suede, travis, supergrass, keane, bloc party, editors, massive attack, pet shop boys, madonna, kylie, george michael, goldfrapp, faithless, jamiroquai, portishead, am o impresionanta colectie de nu stiu cate mii de albume de muzica; filme; literatura, citesc carti aproape in fiecare zi, imi cumpar din carturesti de obicei cateva carti pe luna si sunt un mare fan al colectiei cotidianul; revistele republik si time out; pictura franceza impresionista, expresionism, suprarealism; stilul art-deco, art noveau, perioada belle epoque; arta chineza si japoneza; decoratiuni interioare; harti; ceaiul verde cu diferite arome, in special cel de iasomie; ciocolata; marea; florile si nu in ultimul rand parfumurile. plus multe alte lucruri marunte care au valoare si esenta. viata e frumoasa, nu?

prima zi de blog

m-am decis sa-mi fac blog, ca tot e in trend sa ai blog, eu de ce sa fiu mi prejos:) sa ma simt si eu un pic vedeta in lumea asta virtuala.
sa incep cu inceputul povesti. iubesc parfumurile. sunt pasionat,sedus,innebunit dupa ele. de mic mi-au placut. tin minte ca eram fascinat de parfumurile mamei nina ricci,rochas,celebrul n*5 chanel in care-mi bagam nasucul si furam cativa stropi. totdeauna oamenii mi-au pus ca sunt un tip care miroase bine. anii au trecut, am citit cateva carti si multe alte materiale despre parfumuri, cativa ani am lucrat in magazinine care comercializeaza parfumuri de lux, ce sa mai am devenit un mic specialist. sunt si inzestrat de la natura cu un nas sensibil si fin. stiu povestea, conceptul din spatele multor parfumuri si o parte dintre ingredientele pe care le contin. formulele sunt secrete doar, tinute la seif.
colectionez sticlutele, care stau mandre pe rafturile mele ikea in mica mea camera de mansarda. sunt mica mea comoara. nu port niciodata cu ostentatie un parfum, sa las dara, doar 2-3 fasuri asa pt mine. nu pot spune ce parfum imi place cel mai mult, imi plac multe, totul depinde de dispozitia de moment, insa imi plac parfumurile puternice, cu personalitate, oriental-lemnoase, dulci-condimentate. opium, obsession,blue jeans,le male, lolita limpika,terre d'hermes,shalimar,a*men,attitude,habit rouge,amarige,envy sunt doar cateva care-mi vin acum in minte si care ma innebunesc.
de cateva ori pe saptamana intru la sephora,ina,douglas si miros cateva parfumuri ca sa mi se pastreze vii in minte superbele lor adieri. deseori ma gandesc la un parfum si ii si simt mirosul, e intiparit in creier.
ma opresc aici. povestea va continua.